“Olen 6 ja panin yhteen 10:n kanssa. Tarvitsen apua ennen kuin teen jotain typerää.”

story

Vaikka suurin osa kirjoittajistamme täyttää itsensä joulunvietolla, ajattelimme jakaa muutamia mieleenpainuvimpia tarinoita viime kuukausilta.

Olemme jakaneet kanssanne monia Redditistä ja muilta verkkoisänniltä tulleita tarinoita, joissa homomiehet, heteromiehet ja naiset ovat kysyneet neuvoa elämässä. Onko hän homo, olenko minä homo, kuinka paljon minun pitäisi olla homo maksaa? Antamanne neuvot ovat olleet hauskoja, vakavia ja aiheuttaneet myös omia W.T.F.-hetkiä.

gay story
lähde

Ilmeisesti eräs lukijamme on avun tarpeessa. Ilmeisesti hän kutsuu itseään “Crush to crushed”. Tässä on hänen tarinansa.

Olen nähnyt teidän postaavan tarinoita muutaman kerran sivuillanne ja tarvitsen kipeästi apua ennen kuin teen jotain typerää ja teen itsestäni täydellisen hölmön. Voisitko ystävällisesti lähettää? Näin se menee:

Okei. Olen aikeissa tulla haavoittuvaiseksi Internet-maailman kanssa erittäin kuumasta yhden yön jutusta. Miksi? 1) koska etsin puolueettomia neuvoja, ja 2) en halua puhua tästä vielä ystävilleni. Olen hieman hämmentynyt. Minua nolottaa, koska olen ihastunut kovasti mieheen, jota en edes tunne.

Tässä on tarinani: Olen länsirannikon kaveri, joka muutti juuri NYC muutama kuukausi sitten. Kaupungissa ollessani olen ollut aktiivinen Grindrissä, menossa paikallisiin baareihin ja tavata kavereita, jotka tuon kotiin, ja olen osallistunut muutamaan seksijuhlaan. Olen seksuaalinen henkilö (kaikki turvallinen). Kaikki, jotka olen tavannut, ovat kaikki olleet rento hauskaa ja minulla ei ole ollut kiinnostusta jatkaa mitään pidemmälle. Kunnes lauantai-iltana.

Olin kävelemässä kotiin baarista Hell’s Kitchenissä tavallista reittiäni pitkin. Se oli kuin kohtaus elokuvasta. Olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämä pitkä, upea blondi katsoi ylös puhelimestaan juuri täydellisenä hetkenä. Hänen kauniit siniset silmänsä kohtasivat minun silmäni ja tervehdin. Tuntui vain oikealta tervehtiä. En koskaan puhuisi tuntemattomalle ihmiselle New Yorkin kaduilla kolmelta aamulla. Hän hymyili ja kysyi, kuinka kaukana metro oli, ja kertoi olevansa vierailulla. En muista tarkalleen keskusteluamme. Muistan vain perhosten tunteen vatsassani. Punastumisen tunteen poskillani.

Olimme molemmat selvästi humalassa ja jotenkin keskustelu johti meidät takaisin makuuhuoneeseeni. Sanoin itselleni, että tämä oli liian hyvää ollakseen totta. Tämä kaveri täyttää kaikki fyysiset ominaisuudet, joista pidän miehessä, mutta ne ovat ominaisuuksia, jotka joku, jolla oli ne kaikki, ei luultavasti olisi kiinnostunut minusta. Hän halusi koko ajan mennä suoraan asiaan, riisua vaatteensa, yrittää riisua minun vaatteeni. Minä pysäytin hänet. Miten tämä mies saattoi haluta minua? Sanoin hänelle, että hän on mielestäni liian humalassa, enkä halua hänen katuvan tätä myöhemmin. Ehdotin, että hän ottaisi taksin kotiin. Mutta ei, hän vaati, että hän tiesi mitä teki ja että hän halusi olla kanssani. Joten sitten teimme sen … ja Wow … meillä oli uskomatonta seksiä täynnä syviä suudelmia ja toistemme vartalon tutkimista. Se alkoi pehmeästi ja hitaasti ja sitten kovaa ja niin kuumaa. (värikäs kuvaus ruumiinosista. Kun olimme ehkä kaksi tuntia vain [tehneet sitä], me molemmat lopulta sammuimme. Muistan, että aurinko oli juuri alkanut nousta.

Yhtäkkiä heräsin, kello oli yhdeksän aamulla. Tiesin, mitä tapahtui, ja heti epävarmuuteni alkoi. Aurinko paistoi ruskettuneesta alastomasta vartalosta, joka voisi olla malli, joka makasi vieressäni sängyssä. En halunnut hänen näkevän minua. Jos hän oli 10, kutsuisin itseäni 6:ksi. Olen aina seurustellut vain muiden 6:n kanssa. Aloin herättää häntä ja kerroin, että minulla oli suunnitelmia ja että hänen piti lähteä. Hän oli hetken harhainen, mitä tapahtui, missä olen, miten pääsimme tänne? Vastasin ja sanoin hänelle, että hänen on mentävä… “Mitä suunnitelmia?”. Hän kysyi? “Brunssisuunnitelmat ystävien kanssa”, vastasin. Hän yritti vetää minut viereensä, pidättelin häntä, hän sanoi “ota minut mukaasi brunssille”. Ajattelin, ettei hän voi olla tosissaan. En halua antaa hänelle mahdollisuutta viettää kanssani yhtään enempää aikaa tajutakseen, että hän katuu tekoaan. Sitten hän nousi päälleni, ja harrastimme taas kiihkeää seksiä. Luultavasti parasta, mitä olen koskaan saanut.

Kun olimme lopettaneet, nousin ylös, kaadoin hänelle lasin vettä ja annoin hänelle vähän Tylenolia. Katsoin häntä ja sanoin: “Olen pahoillani, mutta minun on valmistauduttava ja lähdettävä. Haluatko käydä vessassa ennen kuin lähdet?” Minulla ei oikeastaan ollut brunssisuunnitelmia, olisinpa uskaltanut sanoa hänelle, että hän voi jäädä luokseni siihen asti, kunnes hänen tekee mieli lähteä. Mutta minulla ei ollut. Tiedän, että minun on tehtävä töitä sen eteen.

Niinpä hän nousi ylös, keräsi lattialtani kaiken, mikä oli pudonnut hänen taskuistaan, ja pukeutui. Hän käytti kylpyhuonetta ja minä johdatin hänet ovelle. Kun hän poistui asunnostani, hän kääntyi ympäri. En tiedä mitä varten, ehkä suudelmaa varten, ehkä vaihtaakseen yhteystietoja. Ehkä kiittääkseen, kuka tietää. Mutta sanoin vain “hyvää päivänjatkoa” ja suljin oven.

Hänen ilmeensä oli sydäntäsärkevää nähdä. Aivan kuin hän ei olisi ymmärtänyt, miksi kohtelin häntä näin, ja rehellisesti sanottuna en minäkään ymmärrä. Sitten vain katselin häntä ikkunastani, kun hän käveli kortteliani pitkin metroon. En tiennyt, että voisin tuntea näin yhden yön juttuja kohtaan. Mutta tunteeni ovat samanlaiset kuin silloin, kun lukioaikainen ihastukseni hylkäsi minut. Sydämeni murtui. Jäin kotiin murjottamaan tätä koko loppupäivän.

Syy siihen, miksi kysyn neuvoa, on se, että siivoojani lähti juuri ja löysi sänkyni alta miehen collegen henkilökortin. Tiedän siis hänen nimensä ja löysin hänet Instagramista. Pitäisikö minun ottaa häneen yhteyttä? Jos otan, pitäisikö minun pyytää anteeksi? Vai antaa asian olla? Raaputtamaan taas yhden yön juttuun, jossa minulla kävi tuuri 10:n kanssa? Olen menettänyt yöuneni tämän takia. Hän sai minut tuntemaan oloni niin hyväksi, mutta samalla niin epävarmaksi. Sitä on vaikea selittää. En voi lakata ajattelemasta häntä. Ja kyllä, olen jo harkinnut terapiaan hakeutumista, joten antakaa minulle hyviä neuvoja, joista voin keskustella uuden psykiatrin kanssa. Kiitos! ~Crush to crushed

Tiedän mitä kertoisin hänelle, mutta puren kieleni täällä ja lähetän hänelle erikseen sähköpostia.

Mitä neuvoja teillä on tälle neuvoja kaipaavalle miehelle?

Kirjoita ajatuksesi alle tai jaa FB:ssä nähdäksesi, antaisivatko ystäväsi samoja neuvoja.

Lukijoiden valinta