26-vuotias homomies riisti itseltään hengen kamppailtuaan seksuaalisuutensa kanssa

vittorio

Vittorio Petruzzelli hirtti itsensä poikaystävänsä asunnon ulkopuolella ja kuoli kaksi päivää myöhemmin.

Vittorio Petruzelli, 26-vuotias homomies Manchesterista, riisti traagisesti oman henkensä huhtikuussa kamppailtuaan seksuaalisuutensa kanssa.

Hänet löydettiin poikaystävänsä asunnon ulkopuolelta 3. huhtikuuta kello 12.20 viemärin putkea vasten hirttäytyneenä.

Poikaystävä Warren Osborne sanoi tutkinnassa: “Tapasin Vittorion ensimmäisen kerran 7. joulukuuta 2013, kun aloimme vaihtaa viestejä Facebookissa. Tulimme niin hyvin toimeen, että maaliskuussa 2014 muutin Wiganista Manchesteriin hänen luokseen ja muutimme yhteen.

“Hän kamppaili sen kanssa, että hän oli homo. Hänellä oli vaikeuksia tulla ulos. Hänellä oli joskus vaikeuksia selviytyä elämästä. Edellinen yliannostus oli tapahtunut vuonna 2015.”

Heidän suhdettaan pohtiessaan Warren jatkoi: “Ensimmäinen yhteinen vuotemme oli todella hauskaa. Hän muutti lopulta takaisin kotiin. Hän alkoi juoda ja käyttää huumeita ystäviensä kanssa. Vuonna 2016 pysyimme hyvissä väleissä ja jatkoimme ystävinä.

“Rakastin häntä todella paljon ja on surullista, mitä hänelle tapahtui. Hän ei koskaan oikeastaan puhunut siitä, mitä hän kävi läpi, ja jos hän olisi puhunut, olisimme mielestäni voineet ratkaista kaikki hänen kohtaamansa ongelmat. Päädyimme palaamaan yhteen syyskuusta 2016 huhtikuuhun 2017 ja asiat olivat taas hyvin.”

“Puhuin hänen kanssaan viimeksi 2. huhtikuuta, kun lähetin hänelle viestin iltapäivällä noin kello 14.00 ja kysyin, missä hän oli, koska olimme menossa ulos syömään, eikä hän ollut kotona.

“Yritin soittaa hänelle, ja kun hän vastasi, hän selitti lähteneensä ulos muutaman ystävänsä kanssa. En puhunut hänen kanssaan enää ennen kuin hän tuli kotiin noin kello 12.20 aamulla. Hän oli humalassa ja käyttäytyi hölmösti, joten käskin hänen mennä isänsä luokse nukkumaan alkoholin pois.

vittorio

“Meillä oli pieni riita ja hän meni ulos. Menin ulos sen jälkeen ja näin hänen polttavan tupakkaa. Käskin häntä taas menemään takaisin isänsä kotiin. Heräsin sitten noin kello 1.10 aamulla siihen outoon tunteeseen, että jokin oli vialla.”

“Menin ulos takaovelle ja näin hänet lyyhistyneenä viemäriputken vieressä. “

Vittorio vietiin sitten Tameside General Hospitalin teho-osastolle, ja hän kuoli kaksi päivää myöhemmin.

“Muistamme aina onnelliset ajat ja sen, miten rakastettu kaveri hän oli. Hän oli niin hauska, hän oli aina iloinen”,” sanoi isänsä, jonka nimi oli myös Vittorio. “Hän kävi aina ulkona ystäviensä kanssa ja nautti ajasta, jonka hän vietti heidän kanssaan. Hän rakasti ystäviensä seuraa.

“Muistamme aina, kuinka paljon hän nautti elämästään. Vaikka se oli lyhyt elämä, se oli onnellinen elämä, ja tunsin olevani etuoikeutettu saadessani olla hänen isänsä ja ylpeä siitä, että hän oli poikani. Hän oli ystävällinen, ahkera ja hauska. Hän nautti todella musiikista ja tanssimisesta. Ystäviensä kanssa ulkona käyminen oli valtava osa hänen sosiaalista elämäänsä.”

Hänen kuolemansa jälkeen hänen sisarensa Danielle on kerännyt yli 7 000 puntaa, ja kaikki lahjoitukset menevät suoraan Mind – The Mental Health Charity -järjestölle. Voit lahjoittaa täällä.

Jos tunnet itsetuhoisuutta tai tarvitset turvallisen ja tuomitsemattoman paikan, jossa voit puhua, soita 24 tunnin ajan toimivaan LGBT Trevor Lifeline nyt numeroon 1-866-488-7386.

LGBT-järjestö Stonewallilla on myös verkkosivustollaan osio täynnä neuvoja ja paljon muuta tietoa osoitteessa stonewall.org.uk/help-advice.