Hetero kaverit haaveilevat homo kokemuksia

Jos nautit jonkin asian tekemisestä ja saat siitä paljon iloa, tee se vain.

Tiedät, että olet miettinyt tätä kysymystä

Miesmiehenä tiedän, mitä tarkoittaa olla jatkuvasti miesten ympäröimänä. Ei ole niin, että kuolaa siitä, että makaa kaikkien kanssa, koska tämä ei toimi niin. Mutta kun on jatkuvasti monen miehen seurassa, joista monet ovat heteroita, ei voi olla miettimättä, tiedäthän?

“Tutkimukset ovat osoittaneet, että monilla miehillä on taipumus miettiä homoseksuaalisuutta ja kokeiluja saman sukupuolen kanssa.”

Olen varma, että monilla teistä on paljon heteromiehiä ystävinään, sekä netissä että reaalimaailmassa. Monipuoliseen seurueeseen kuuluminen on sitä, miten elämä toimii. Tiedän siis, että tämä kysymys pyörii kaikkien teidän päänne läpi, kuten se kävi minun pääni läpi – Ajatteleeko kukaan heterokavereistamme panemista kanssamme?

Tämä näkökohta kiehtoo monia ihmisiä, varsinkin kun kuulee jonkun heterohemmon käyvän läpi homokokemuksen ja pysyvän heterona. Tämä on hämmentävää. Mitä tämä kertoo meille siitä, miten heteromiehen mieli toimii? Katsotaanpa:

  1. Kokeilemalla jotain uutta on aina hauskaa

Meillä on tapana olla hyvin uteliaita parikymppisinä, jolloin myös suurin osa villeimmistä kokemuksistamme tapahtuu. Kuten nussiminen jätkän kanssa heterona. Seksuaalisuus on teini-ikäisille iso juttu, ja moni asia voi joskus mennä pieleen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että monilla miehillä on taipumus miettiä homoseksuaalisuutta ja kokeiluja saman sukupuolen kanssa.

Se ei tee heistä homoja, vain hieman… perverssejä.

  1. Homokäyttäytyminen voi johtua osana perversiota

Seksuaaliset perversiot, mukaan lukien homoajatukset, eivät ole niin harvinaisia kuin luulisi. Itse asiassa monet heteromiehet ajattelevat harrastavansa seksiä toisen miehen kanssa. Eivät jatkuvasti, mutta se käy mielessä silloin tällöin. He eivät tietenkään koskaan myönnä sitä, vaikka se tappaisi heidät. Sellaista ei voi myöntää. Sinulla on maine, joka sinun on säilytettävä, ja heidän mielestään et voi sekoittaa homoutta ja alfaurosta.

  1. Kyseessä on jonkinlainen narsismi.
“Jotkut saattavat vain luulla olevansa heteroita, vaikka eivät todellisuudessa olekaan”

On tosiasia, että narsistisilla ihmisillä on taipumus ylittää raja helpommin kuin muilla. He vain rakastavat tuntea huumaa siitä, että he pakottavat muut ihmiset tahtoonsa ja käyttävät heitä fantasioidensa täyttämiseen. Jotkut heteromiehet menisivät jopa niin pitkälle, että harrastaisivat seksiä homojen kanssa ruokkiakseen egoaan. Jos etsit jotain outoa, tässä sinulle.

  1. He ovat vain pintapuolisesti heteroita

Mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa? Se tarkoittaa, että jotkut saattavat vain luulla olevansa heteroita, vaikka todellisuudessa eivät ole. Kyse ei ole siitä, että he olisivat kaappihomoja, mutta he eivät ole vielä tajunneet totuutta. Näin käy joskus, ja on tapauksia, joissa homot oivaltavat totuuden itsestään vasta myöhään nelikymppisinä, kun he ovat 20 vuotta vanhassa avioliitossa ja heillä on kaksi lasta. Niin käy.

  1. He saattavat olla seksiaddikteja.

Ne, jotka kärsivät tästä tilasta, saattavat jopa turvautua epätoivoisiin keinoihin, kun tilanne muuttuu ratkaisevaksi. On havaittu, että jotkut heteromiehet todella homostelevat useaan otteeseen, kun heillä on rajoitettu pääsy naisiin.

  1. He haluavat piristää asioita

Tiedäthän, miten seksielämä voi toisinaan muuttua melko tylsäksi? Tai miten joskus vain tuntuu siltä, että on tarve kokeilla jotain uutta? Juuri tästä on kyse, kun näet heteromiesten menevän joissakin tilanteissa täysin homoksi. Tämä on vain sitä, että he kokeilevat jotain uutta, eikä se ole lainkaan pahasta.

Monet heteromiehet haaveilevat seksistä jonkun jätkän kanssa…

“Heteroseksuaaliset yksilöt käyttäytyvät joskus homoseksuaalisesti, olematta kuitenkaan homoseksuaaleja”

Kuten käy ilmi, se on geeneissämme. Eivät kaikki heteromiehet sitä tee, mutta se on ehdottomasti yleinen piirre. Yleisempää kuin jotkut haluavat uskoa tai myöntää. Se on käytös, jota esiintyy lähes kaikissa eläinyhteisöissä, myös ihmisissä. Heteroseksuaaliset yksilöt käyttäytyvät joskus homoseksuaalisesti, olematta kuitenkaan homoseksuaaleja. Koska homoseksuaalisuudella on enemmän tekemistä biologian ja vähemmän kasvatuksen kanssa.

Progesteronitasoilla saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.

Progesteroni on naishormoni, toisin kuin testosteroni, joka on mieshormoni. Ja on havaittu, että miehillä, joiden elimistössä on eri syistä johtuen korkeampi progesteronitaso, on taipumus osoittaa muita enemmän seksuaalisia taipumuksia. Nämä ovat samoja tyyppejä, jotka haluavat leikkiä anaalistimulaatiolla, mikä on enemmän tai vähemmän normaalia käyttäytymistä heteroseksuaalisten yksilöiden keskuudessa.

Anaalinen stimulaatio osuu eturauhasen lähellä sijaitsevaan G-pisteeseen, joka saa aikaan laajoja nautinnon tunteita, ja vaikka monet miehet eivät halua myöntää sitä, monet ovat kokeneet sen ainakin kerran.

Seksuaalisena olentona meillä on vielä paljon opittavaa itsestämme

Suurimmalla osalla ihmisistä on taipumus pitää seksuaalisuutta itsestäänselvyytenä ja ajatella, että kaikki on aika kristallinkirkasta. Mikä on ilmeisesti väärin. Seksuaalisuus on kaikkea muuta kuin yksinkertaista, ja sen näemme joka päivä. Meillä on paljon haluja, piilotettuja unelmia, himoja ja fantasioita, eikä niiden hautaaminen yhteiskunnallisten tabujen alle tee meille hyvää.

“Jos nautit jonkin asian tekemisestä ja saat siitä paljon nautintoa, tee se vain”

Homo tai hetero, sillä ei ole juurikaan merkitystä. Jos nautit jonkin asian tekemisestä ja saat siitä paljon nautintoa, tee se vain. Älä välitä arvostelijoista, sillä he ovat aina paikalla analysoimassa jokaista elämäsi osa-aluetta ja toivovat löytävänsä jotain, mihin takertua.

Joten, kun seuraavan kerran näet heteromiehen, joka ei voi pitää silmiään erossa sinusta, tiedät nyt, mitä hän ajattelee.