Ammattilaispainija Anthony Bowens ja poikaystävä Michael Pavano avautuvat tapaamisestaan

michaelpavaro_instagram

‘Tuo on poikaystäväni, ja haluaisin todella, ettet enää laittaisi hänelle viestejä’.

Yhdysvaltalainen ammattilaispainija Anthony Bowens ja hänen kumppaninsa, kunto-ohjaaja ja näyttelijäksi pyrkivä Michael Pavano, ovat avautuneet siitä, miten he tapasivat.

Bowens tuli ulos biseksuaalina OutSports-sivustolla maaliskuussa julkaistun mielipidekirjoituksen kautta. Sen jälkeen hän on puhunut biseksuaalien leimaamisesta LGBT-yhteisössä.

Eilen Pavanon YouTube-kanavalla julkaistulla videolla pariskunta kertoo haluavansa vastata joihinkin saamiinsa kysymyksiin. Yksi yleisimmistä kysymyksistä on “Miten tapasitte?”.

‘Olin silloin kaapissa ja selasin Instagramia’

‘Se on kaukana saduista,’ alkaa Bowens, 26, selittää, että kun he tapasivat ensimmäisen kerran kesällä 2016, Pavano oli suhteessa jonkun toisen kanssa.

‘Olin tuolloin kaapissa ja selasin Instagramia, kun törmäsin hänen profiiliinsa.’

Bowens epäröi viestiä Pavanolle, mutta teki sen lopulta. Hän lähetti hänelle suoran viestin ja he juttelivat vähän aikaa. Kun hän teki sen, hän sai selville, että Pavanolla oli on-off-suhde toisen miehen kanssa, jonka hän koki haastavaksi.

“Se oli viimeinen tauko, jonka pidimme ennen kuin teimme virallisesti selväksi, että se oli ohi”, sanoo Pavano. “Ja silloin tapasin [Bowensin] ja tunsin heti vetoa häneen. Olin aivan kuin “vau”. Kerroin jopa silloiselle exälleni, että olin niin ihastunut häneen heti, kun palasimme yhteen tauon jälkeen.

“Joten poistin hänet ja exän

Bowens jatkaa tarinaa.

‘Istuin töissä ja sain viestin eräältä satunnaiselta kaverilta, jossa luki “Yo”: hyvin epämääräinen. Joten lähetin hänelle viestin takaisin ja hän sanoi,

“Hei, taidat tuntea poikaystäväni Michaelin.” Vastasin: “Ei hajuakaan, mistä puhut”, mitä en tiennytkään.

“Ja hän sanoi: “Michael Pavano”.” Minä sanoin: “Ai niin. Olen keskustellut hänen kanssaan kaksi kertaa. Ja hän sanoi: “No, hän on poikaystäväni ja haluaisin todella, ettet enää viestisi hänelle.”.

“En tiennyt, että he olivat tauolla. En tiennyt, että he olivat yhdessä tai mitään. Joten: “Okei, haluatko, että poistan hänet? Minä poistan sinutkin. En välitä paskaakaan. En tunne teitä molempia.”

“Joten poistin hänet [Pavano] ja exän.” “Niinpä poistin hänet [Pavano] ja exän.

michaelpavaro_instagram

Bowens kertoo, että noin kolme kuukautta myöhemmin hän kuuli uudelleen Pavanosta, joka lähetti hänelle kaveripyynnön.

‘Olin kuin: ‘Ai, tämä poika taas. Pitäisikö minun poistaa hänet vai hyväksyä?” Mutta hän oli liian söpö, joten hyväksyn ja alamme jutella.

‘Hän selitti minulle, mitä tapahtui ja kuinka hän on vihdoin vapaa.’

‘Tapasimme ja löysimme heti yhteisen sävelen’

Sitten he tapasivat, ja Bowens tekstasi Pavanolle päivänä, joka sattui olemaan hänen syntymäpäivänsä. Pavaro kertoi olleensa baarissa kahden ystävänsä kanssa viettämässä hillittyjä juhlia, ja kutsui Bowensin mukaan
Bowens ilmestyi paikalle, mutta häneltä meinattiin evätä sisäänpääsy, koska hänellä oli päällään koripalloshortsit ja toppi.

“Hän sanoi, että oli ulkona, joten halusin vähän näyttää, joten minulla oli lyhyt tankki päällä”, Bowers sanoi. vastaa Bowens, “En tiennyt, että tiettyihin paikkoihin ei pääse ilman hihoja ja housuja.

Hän pääsi kuitenkin sisään: “Tapasimme ja löysimme heti yhteisen sävelen. sanoo Bowens.

instagram

Pavano sanoo, että toiset treffit rannalla lujittivat asioita, ja Pavano tajusi, että Bowens oli hauska ja impulsiivinen kaveri ja että heillä oli paljon yhteistä. He leikkivät peliä, jossa he kysyivät satunnaisilta ihmisiltä, kummalla heistä oli paras amerikkalainen aksentti, Pavano teeskenteli olevansa australialainen ja Bowens britti.

“Sinä päivänä tiesin, että tämän miehen kanssa voin nähdä itseni. Hän on niin spontaani ja hauska, hän on valmis mihin tahansa.