Nainen kertoo jakavansa poikaystävän miehensä kanssa … ja siitä seuranneesta mustasukkaisuudesta

husband-and-boyfriend

“Se ei ole mitenkään perinteinen avioliitto, mutta se sopii meille.” “Se ei ole mikään perinteinen avioliitto, mutta se toimii meille.

Nainen on paljastanut yksityiskohtia polyamorisesta suhteestaan miehensä ja heidän ‘poikaystävänsä’ välillä.

Hän kertoo Preventionille puhuessaan, että pariskunnalla oli aiemmin avoin suhde, mutta kihlautumisen jälkeen he sopivat ryhtyvänsä yksiavioisiksi.

Sitten hän tapasi Oscarin.

Hänen miehensä oli tyytyväinen siihen, että hän tutki suhdetta Oscarin kanssa.

‘Oscar ja minä teimme yhdessä off-off-Broadway -esitystä Villagessa. Hän oli hauska ja hyvin flirttaileva. Melkein ylitimme rajan ja suutelimme eräänä iltana, kun olimme drinkillä esityksen jälkeen. Kerroin Paulille Oscarista, ja hän sanoi, että jos haluaisin tehdä sen, hän ei pahastuisi siitä.’

Sitten hän sanoo: “En osannut odottaa, että Paulilla ja Oscarilla tulisi olemaan oma suhteensa – sekä seksuaalinen että emotionaalinen.

Hän ehdotti, että tavattuaan Oscarin kahdestaan he kolme menisivät ‘treffeille’ yhdessä. Sen jälkeen heillä oli kolmen kimppa.

‘Totta kai tunnen itseni joskus yhä epävarmaksi’

‘Sen jälkeen kun Oscar ja minä harrastimme ensimmäisen kerran seksiä yksin, oli itse asiassa minun ideani, että hän lähtisi “treffeille” minun ja Paulin kanssa. Kun he tapasivat ensimmäisen kerran, huomasin, että heidän välillään oli kemiaa.

“Meillä oli kolmen kimppa, ja se oli sekä nautinnollista että äärimmäisen outoa minulle. Kun Paul ja Oscar suutelivat, tiesin heti, että se oli intensiivistä ja että se saattaisi olla muutakin kuin pelkkää seurustelua.

Silloin hän alkoi olla huolissaan: “Sen yön jälkeen tunsin itseni todella epävarmaksi. Mitä jos Paul pitikin Oscarista enemmän kuin minusta?

Jonkin ajan kuluttua he löysivät oman “rytminsä olla yhdessä”, ja silloin he alkoivat esitellä Oscaria ystävilleen poikaystävänään.

Siitä huolimatta hän sanoo: “En ole koskaan nähnyt häntä: “Tietenkin tunnen joskus yhä epävarmuutta, kuten viime viikolla, kun tulin matkalta kotiin ja löysin Paulin ja Oscarin sängystä katsomasta Netflixiä. En ollut mustasukkainen seksistä vaan läheisyydestä. Mutta sitten minulla ja Paulilla on edelleen paljon omia erityisiä hetkiämme, ja niin on meillä kolmella muullakin.

“Se ei ole missään nimessä perinteinen avioliitto, mutta se toimii meille. Niin kauan kuin olemme kaikki onnellisia, Paul ja minä emme aio lopettaa Oscarin tapaamista.

Voit lukea koko kirjeen täältä. Kaikki nimet on muutettu yksityisyyden suojaan liittyvistä syistä.