Nainen huomaa, että poikaystävällä on “satoja kuvia” hänen pikkuveljestään kannettavalla tietokoneellaan. Mitä nyt?!

woman-laptop

Tämä on punainen lippu, jos koskaan on ollut punainen lippu.

Nainen, 24, on hakenut Redditissä neuvoja parisuhteeseensa ja selittää, miten epämukavassa tilanteessa hän on käytettyään yhtä miehen kannettavista tietokoneista asiakirjan tulostamiseen.

Nainen kirjoittaa, että hänen poikaystävänsä, 24, on läheinen ystävä hänen nuoremman veljensä, 20, kanssa, sillä he ovat kiinnostuneita kuntoilusta ja käyvät säännöllisesti salilla yhdessä.

Eilen olin yksin kotona ja poikaystäväni oli töissä. Minun piti tulostaa jotain, mutta läppärini ei toiminut ollenkaan. Kaverillani on useita kannettavia tietokoneita, ja yhtä niistä hän ei koskaan käytä. Ainakaan en ole koskaan nähnyt hänen käyttävän sitä. Luulin, että se oli joku pölyinen vanha vehje. Tartuin siihen ja se EI ollut sammunut kunnolla. Se vei minut suoraan valokuva-albumeihin ….. ja sinne oli tallennettu satoja kuvia veljestäni. Suurin osa oli otettu hänen sosiaalisen median tileiltään, mutta siellä oli myös kuvia hänen rugbyjoukkueensa verkkosivuilta.

Ja se muuttuu vielä oudommaksi:

Tämä ei ole edes pahinta. Oli albumi, joka koostui vain karmivista kuvista ja videoista. Kuvia hänestä nukkumassa ja jopa videoita, joissa hän vaihtoi vaatteet. Videoista näki selvästi, ettei hän ollut tietoinen siitä, että häntä kuvattiin.

Hän lopettaa viestinsä neuvojen pyytämiseen:

Olen hämmentynyt, ällöttynyt ja järkyttynyt. Mitä helvettiä on tekeillä? Kun hän tuli töistä, menin suoraan nukkumaan, en voinut edes kohdata häntä. En rehellisesti sanottuna keksi mitään hyvää syytä, miksi hän tekisi näin. Tarkoitan, että heteromiehet eivät yleensä tee näin, eikö? En tiedä, pitäisikö minun edes kohdata hänet siitä? Pitäisikö minun kysyä, mistä tässä kaikessa on kyse??

Lyhyt vastaus: juokse.

Monet kommentoijat ottivat hänet todesta ja yrittivät auttaa kontekstin hahmottamisessa.

Eniten ääniä saanut neuvo selittää asian melko selvästi:

Kyse ei ole vain siitä, että poikaystäväsi on seksuaalisesti kiinnostunut veljestäsi, vaan siitä, että hän on selvästi pakkomielteinen. Olen sinkkumies ja katselen ihastukseni facebook-kuvia, mutta en tallenna niitä koneelleni. Se on tosi karmivaa. Ja se, että hän ottaa kuvia veljesi nukkumisesta, kuulostaa rikolliselta. Tämä on paljon pahempaa kuin se, että poikaystäväsi on salaa homo.

Hän kommentoi myöhemmin:

Se on outoa, koska en ole koskaan edes epäillyt, että hänellä on jotain veljeäni kohtaan? Olisin huomannut jotain sellaista. En rehellisesti sanottuna voi uskoa sitä.

Toistaiseksi nainen ei ole palannut päivittämään tarinaa tämän kaltaisista pyynnöistä huolimatta:

Emmekö tosiaankaan saaneet kunnon päivitystä tähän? Sijoitin liian paljon aikaa ja puhelimen akkua tämän lukemiseen, jotta se päättyisi ilman ratkaisua.

Mutta me palaamme katsomaan!

Liittyy asiaan:

Luulen, että tyttäreni poikaystävä on oikeasti homo. Miten kerron hänelle?!

Lukijoiden valinta