Mitä tapahtuu, jos poikaystäväsi ei nauti anaaliseksistä?

how-to-have-anal-sex

Vastoin yleistä mielipidettä kaikki homomiehet eivät nauti anaaliseksistä. On monia syitä siihen, miksi jotkut meistä eivät mene sille tasolle, mutta mitä tapahtuu, jos olet suhteessa jonkun kanssa, joka sanoo suoraan, että et nauti siitä? Entä jos se on jotain, missä satut olemaan paitsi hyvä, myös rakastamaan sitä? Pistääkö tämä kiilan kukoistavaan suhteeseenne, vai onko se jotain, jonka voitte jättää huomiotta henkilön eikä varsinaisen rakastelutavan vuoksi?

Eräs Reddit-käyttäjä kertoi tarinansa siitä, miten hänelle kävi näin, ja viestiketjun otsikko kuului: “Kaikille teille Domeille, joilla on poikaystäviä, jotka eivät pidä anaalista”. Hän selitti, kuinka hänen poikaystävänsä kertoi hänelle, ettei suoranaisesti pidä siitä, ja oli huolissaan siitä, jättäisikö poikaystävä hänet sen takia. Kuka ikinä tämä kaveri onkaan, hän näyttää olevan pystyvä yksilö, sillä hän pystyi näkemään ohi sen elementin, joka kuuluu homosuhteeseen, ja näkemään vain kaverin, johon hän sattuu olemaan rakastunut.

sex

Tässä on, mitä hänellä oli sanottavaa:

“Poikaystäväni ja minä jaoimme hetken, johon uskon, että joku siellä voisi samaistua.”

“Olemme siis kotona (minä ja vuoden vanha poikaystäväni), sängyssä, pussailemme; kaikki on paremmin kuin hyvin! Sitten poikaystäväni laittaa käden rinnalleni, työntää minut varovasti pois, eikä katso minua… hänellä on jotain sanottavaa… Otan hänen kädestään kiinni ja odotan kärsivällisesti. Hän sanoo minulle: “En halua, että vihaat minua…mutta en usko, että pystyn tekemään anaalia…”. Minä, olen, lamaantunut.”

“Tämä kaunis mies luulee, että vihaisin häntä, koska hän ei ole täysin halukas harrastamaan jotain sellaista, jota ilman viihdyn täysin hyvin. Otin hänet syliini ja pidin häntä niin lähellä kuin pystyin, ja sanoin hänelle näin: “tunnetko sylieni, se on rakkautta, olla tukenasi loppuelämäni (ja sinä elät minua pidempään), se on rakkautta, työntää kaluni perseeseesi, se ei ole rakkautta, se on nautintoa (mieluiten meille molemmille).”.

“Nautinto ei ole rakkautta, koska nautinto voi olla olemassa ilman rakkautta; sillä ei ole väliä, miten koemme nautintoa yhdessä, koska rakkaus on aina olemassa.” Olen harrastanut anaaliseksiä aiemmin; olen antanut, saanut ja rakastanut sitä, mutta se ei tarkoita, että se sopii kaikille, eikä se ole kauhea, anteeksiantamaton asia. Rakasta kumppaniasi; ole avoin hänen kanssaan, jotta tiedät, mikä hänelle sopii ja mikä ei; älä saa häntä tuntemaan itseään pakotetuksi tai vihatuksi, koska se ei ole rakkautta tai nautintoa… se on julmaa.”

Onko mahdollista unohtaa tämä näkökohta parisuhteessa?

Pidätkö koskettavista tarinoista eläinten pelastamisesta? Katso sitten yhteistyökumppaniemme kanavalta video eläinten meowtionista

Lukijoiden valinta