Minun saksalainen risteilybaarikokemukseni

En rehellisesti sanottuna tiedä, mistä aloittaisin tämän tarinan, miten olisi alku?

Tammikuu 2016, se oli ensimmäinen lomani poissa silloisen poikaystäväni kanssa. Tavallisten aurinkorantojen sijaan, joille pariskunnat menevät ensimmäisellä lomallaan, ajattelimme pistää elämäämme hieman eurooppalaista kulttuuria, joten valitsimme Berliinin.

Varasimme hotellin Saksan pääkaupungin homoalueelta, ja olimme valmiina viikoksi. Asettauduttuamme aloillemme halusimme tutustua paikalliseen yöelämään. Olen naiivi yksilö, joten minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten avoimia eurooppalaiset olivat seksuaalisuuden suhteen, ja sain sen pian selville hyvin elävästi.

Parin drinkin jälkeen törmäsimme paikkaan nimeltä Tom’s Bar. Meitä tervehti välittömästi nahan tuoksu, hämärä valaistus ja monet televisioruudut, joilla pyöri Sean Cody, mistä en ollut hulluna. Löysimme viihtyisän nurkan, jossa upotimme oluet ja puhuimme tulevasta viikosta.

cruise

Jossain vaiheessa menin vessaan, ja kun käännyin kävelemään ulos kopista käytyäni sitä, ovella seisoi mies, joka katseli minua. Outoa.

Kun istuin takaisin, huomasin, että baaritiskillä istui mies yksin. Alkoholijuomien lietsoma itsevarmuus virtasi suonissani, lähestyin miestä ja kysyin, haluaisiko hän liittyä seuraamme. Ranskalainen kaveri, Peter. Hän oli tarpeeksi ystävällinen, joten aloimme puhua Berliinistä.

Sitten Peter tunnusti meille, että hän oli yrittänyt jututtaa söpöä amerikkalaista, joka myös istui baarissa. Minä, jälleen vääränlainen itsevarmuuteni, kävelin paikalle, esittelin itseni ja kysyin, haluaisiko Peter liittyä seuraamme, mihin hän suostui.

Nyt olen uusien kokemusten kannalla, joten kun amerikkalainen Steve kysyi, haluaisimmeko mennä alakertaan, sanoin heti kyllä. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä siellä alhaalla olisi, kenties toinen baari? Naiiviuteni näkyi!

cruise

Kun pääsin portaiden alapäähän baarin takaosassa olevan verhon taakse, avasin raskaan mustan oven ja säädin näköni lähes pilkkopimeään, minua tervehti välittömästi näky, jota en unohda tähän päivään asti.

Lukuisat miehet, noin 20-30 sanoisin, me avoimesti teemme bisnestä keskenämme. Olin hämmästynyt. Viisi minuuttia sitten nautin vodkaa ja appelsiinimehua, ja nyt olen todistamassa eurooppalaista orgasmia. (Alla olevassa kuvassa olen minä, jotta tiedätte, kuinka nuutuneelta minun on täytynyt näyttää näiden isojen, lihavien miesten rinnalla).

cruise

Koska olen idiootti enkä tajunnut, että huone oli syystä pimeä, päätin käyttää puhelimeni taskulampputoimintoa opastamaan tietäni, ja sain vastaukseksi saksankielisen “TURN THAT LIGHT OFF” -lausahduksen, jonka voin vain olettaa olevan “TURN THAT LIGHT OFF”. Hups.

cruise

Pimeä huone oli kuin eräänlainen labyrintti. Siellä oli huoneita, joissa oli kirkkaita aukkoja, siellä oli huoneita, joissa oli penkkejä. Ainakin he olivat mukautuvia. Istumapaikkaa etsiessäni minua huovutettiin lukuisia kertoja. Kuplapyllyni sai melkoisen puristuksen sinä yönä!

Steve, Peter, poikaystäväni ja minä löysimme nurkkauksen, jossa istua ja katsella, ja asiat lämpenivät nopeasti. Halusin ottaa kaiken irti tästä kokemuksesta, joten rohkaisin meitä neljää pussailemaan keskenämme. Rehellisesti sanottuna se on yksi kuumimmista asioista, joita olen kokenut 24-vuotisen elämäni aikana.

Noin viiden minuutin suutelun jälkeen huomasin, että miesjoukko oli kerääntynyt katsomaan meitä. En ollut ennen tätä kohtaa koskaan pitänyt itseäni tirkistelijänä, mutta tällaista Eurooppa tekee miehelle, luulisin!

cruise

Olen kotoisin Yhdistyneestä kuningaskunnasta, joka on tunnetusti prüdisti, kun kyse on seksistä, joten tämänkaltaisen kulttuurin ympärillä oleminen ja aktiivinen osallistuminen siihen herätti minussa jotain. Tiedätkö, joskus tarvitaan vieraita kieliä kurkusta alaspäin, jotta ihminen todella kasvaisi ihmisenä.

Voisinpa kertoa teille intohimoisen yön kolmesta seksikkäästä miehestä, mutta valitettavasti meillä oli järki päässä ja lopetimme sen rankan pettingin jälkeen, vaikka en voi sanoa samaa niistä tyypeistä, jotka olivat muodostaneet ympärillemme ryhmän. He jatkoivat sitä aamuun asti!

Lopulta pääsimme portaita ylös, annoimme kahdelle kaverille viimeisen suukon ja lähdimme pois tieltä. Uudella tarmolla askeleissamme lähdimme nauttimaan loppuviikostamme melkoisen likaisen alun jälkeen!

Kokeilisinko risteilyä uudelleen? Totta kai! Haluan pelata varman päälle, ja seurustelen mieluummin, mutta minulla ei ole mitään ongelmaa olla keskellä tuota maailmaa. Niin kauan kuin olet turvassa ja viihtyisä, miksipä ei!

Lukijoiden valinta