Mies tapaa tyttöystävänsä vanhemmat ja tajuaa harrastaneensa seksiä tämän isän kanssa

gay sex

Vanhempi mies varoitti nuorempaa, biseksuaalista miestä katkaisemaan suhteen tyttäreensä. Mitä hänen pitäisi tehdä?

Brittiläisen The Guardian -lehden viikoittaiselle parisuhdeagoniatädille osoitettu kirje on lähtenyt leviämään.

Siinä mies kertoo tavanneensa hiljattain tyttöystävänsä vanhemmat ensimmäistä kertaa. Hän kertoo nauttineensa aiemmin suhteista miesten ja naisten kanssa, mutta on nyt sitoutunut tyttöystäväänsä. Hän halusi mennä naimisiin tämän kanssa.

Tyttöystävän vanhempien tapaaminen on kuitenkin todella heittänyt mutkia rattaisiin. Syy? Tapaamisen aikana nuorempi mies tajusi, että hän oli kerran harrastanut seksiä tyttöystävänsä isän kanssa.

‘Aioin kosia, mutta kun kumppanini ja hänen äitinsä olivat poissa, [hänen isänsä] käski minun lopettaa sen tyttärensä kanssa. Olen ilmeisesti rakastunut – jätänkö hänet huomiotta vai kerronko kumppanilleni?’

‘Kävele pois’ tyttöystävästä

The Guardianin vakituinen asiantuntija ja neuvonantaja on yhdysvaltalainen psykoterapeutti Pamela Stephenson Connolly. Hän on koomikko ja näyttelijä Billy Connollyn vaimo.

Stephenson Connolly on epätavallisen suorasanainen neuvoissaan. Hän ilmoittaa miehelle, että hänen pitäisi lopettaa suhde tyttöystävänsä kanssa.

“En ole varma, voisitko koskaan elää mukavasti uuden kumppanisi kanssa. Totuuden kertominen merkitsisi katastrofia: todennäköistä eroa ja vaaraa pysyvästä erosta isän ja tyttären sekä isän ja vaimon välillä.

Totuuden salaaminen johtaisi myrkylliseen salailuun, joka voisi pitkällä aikavälillä olla yhtä tuhoisaa.’

Lyhyesti sanottuna nuoren miehen pitäisi: “Kävele pois nyt ja vältä se valtava tuska, joka muuten aiheutuisi kumppanillesi, hänen perheelleen ja itsellesi.

Satoja kommentteja

Kysymys- ja vastauspuheenvuoro on herättänyt kommenttimyrskyn (lähes 1 000 kommenttia alle 12 tunnissa).

Jotkut olivat eri mieltä neuvoista. Eräs lukija sanoi, että oli epäreilua lähteä pois antamatta tyttöystävälle mahdollisuutta tehdä oma valintansa.

‘Totuuden on oltava kaikkien ihmissuhteiden perustana tai ne lopulta epäonnistuvat. Olettaen, että tyttöystäväsi tietää, että olit bi, ennen kuin rakastuit häneen, ja että makasit kaikkien tielläsi olevien kanssa [minkä hän ansaitsi tietää etukäteen joka tapauksessa], voit antaa hänelle vaihtoehdon, mitä tehdä tälle siteelle, sen sijaan että jätät valinnan hänen isälleen.

Toiset olivat samaa mieltä ja huomauttivat, että tyttärellä saattaa jo olla jonkinlainen käsitys isänsä seksuaalisesta käyttäytymisestä.

Jotkut kyseenalaistivat nuoremman miehen väitteen, jonka mukaan hänellä oli ollut “bi-vaihe”. Monet biseksuaalit ovat taistelleet biseksuaalisuuteen liittyviä kielteisiä stereotypioita vastaan, joiden mukaan he ovat päättämättömiä, käyvät läpi vaihetta tai pettävät todennäköisemmin kumppaneitaan.

Toiset kuitenkin tukivat terapeutin neuvoja.

“Jos mies todella rakastaa naista, hänen on mietittävä, miten tämä vaikuttaisi häneen. Jos hän kertoisi hänelle, se pudottaisi massiivisen, peruuttamattoman pommin hänen elämäänsä. Hän saisi tietää, että hänen isänsä oli uskoton, saattaa olla yhä uskoton, on bi-seksuaali (tai mahdollisesti homo) ja on piilotellut tätä valtavaa salaisuutta perheeltään vuosikymmeniä. Sanoi yksi.

Biseksuaalin asianajaja antaa neuvojaan

GSN tavoitti biseksuaalien puolestapuhuja Lois Shearingin kommenttia varten.

‘Huolimatta siitä, että jaoimme kikatuksen tämän miehen pulmallisesta tilanteesta, tässä tunnustuksessa näyttää ehdottomasti olevan paljon negatiivista suhtautumista biseksuaalisuuteen,’ hän sanoi.

“Silmiinpistävin esimerkki tästä on Pamela [Stephenson Connolly], joka viittaa bi-ihmiseen “ennakkoluulottomana ja seksuaalisesti avoimena”. Ikään kuin se, että tuntee vetoa useampaan sukupuoleen, olisi jotenkin avoimempaa ja ulospäinsuuntautuneempaa kuin yksisukupuolisuus.

Olisikohan hän sanonut noin, jos poikaystävä olisi harrastanut satunnaisseksiä äidin eikä isän kanssa?

Shearing sanoi, että muita vaihtoehtoja kuin pois käveleminen voitaisiin tutkia.

“Mielestäni oli hieman vähättelevää Pamelalta sanoa, että ainoa ratkaisu kirjoittajan ongelmaan on suhteen lopettaminen, varsinkin kun hänen vastauksensa ovat yleensä vivahteikkaampia ja harkitumpia.

“Olen huolissani siitä, että yleinen kielteinen suhtautuminen miespuoliseen biseksuaalisuuteen aiheutti näin lyhyen vastauksen, mutta toivon, että näin ei ole. Bi-miehillä on koko LGBTQIA+-yhteisössä alhaisin tulo ulos, ja edustuksen puute ja bifobia ovat kaksi ajavaa tekijää.

“Niin hauskana kuin tilanne meistä tuntuukin, olisi ollut mukavaa nähdä, että bi-miesten elämälle olisi annettu tilaa ja huomiota tällaisessa valtavirtajulkaisussa.

“Avoin keskustelu

“Tämä on vaikea tilanne, koska vaikka ehdottaisin, että poikaystävän pitäisi keskustella avoimesti tyttöystävänsä kanssa. Se saattaisi “paljastaa” isän, eikä kukaan ansaitse tulla paljastetuksi. sanoi Shearing. ‘Vaikka seksuaalisuutensa salaaminen olisi johtanut pettämiseen.

“Joten itse olisin suositellut avointa keskustelua isän kanssa, jossa selitettäisiin, kuinka paljon poikaystävä rakastaa tytärtään, ja yritettäisiin katsoa, voisivatko he puhua joitakin asioita läpi.

‘Onko isä esimerkiksi siksi niin suhdetta vastaan, että hän on sisäistänyt stereotypian, jonka mukaan biseksuaalit pettävät todennäköisemmin, eikä halua sitä tyttärelleen? Vai johtuuko se siitä, että hän ei halua tulla muistutetuksi omasta uskottomuudestaan/bi-seksuaalisuudestaan?

“On myös tärkeää huomata, että vaikka näin saattaa olla tämän miehen kohdalla, monet ihmiset pysyvät onnellisina (ja uskollisina) biseksuaaleina tavattuaan henkilön, jonka kanssa he haluavat mennä naimisiin. Olisi ollut hyödyllistä hälventää myyttejä, jos Pamela olisi maininnut tämän vastauksessaan.”

Mitä miehen pitäisi mielestäsi tehdä? Kommentoi alla.

Katso myös:

College-jalkapalloilija kertoo inspiroivan tarinansa homoudesta paljastumisesta

Lukijoiden valinta