Makasin hetero isän kanssa ja se oli todella mahtavaa

Love

Yleinen myytti homoyhteisössä on, että jos oletettu heteromies tapailee toista miestä (homoa, bi:tä, heteroa, transia jne.), hän on automaattisesti homo. Kun tähän lisätään todellinen isäelementti, jossa oletettu kaveri väittää olevansa itse asiassa hetero, naimisissa ja isä, herää kysymys, mitkä ovat miehen motiivit, kun hän haluaa seurustella toisen miehen kanssa, ja mihin tasoihin hän menee saavuttaakseen kliimaksin ennen lähtöä ulos.

dad

Minulla on ollut näitä kokemuksia aiemmin sen jälkeen, kun tulin kotiin yliopistosta (tulossa esikaupunkialueelta, jossa tällaista tapahtuu paljon), ja lopputulos on, että ne voivat todella olla mahtavia, jos vain teet sen yhden asian, jonka monet homomiehet unohtavat tehdä: päästä eroon leimasta. Päästä eroon ajatusprosessista, että tämä kaveri on oikeasti homo, mutta jostain syystä meni naimisiin naisen kanssa, päästä eroon miksi-analyysistä ja kaikesta sellaisesta. Nauti vain hetkestä.

Otetaan esimerkiksi se, mitä minulle tapahtui tänä aamuna. Olin työmatkalla ja yövyin paikallisessa hotellissa. Tutustuin erääseen hook-up-sovellukseen ennen kuin kirjauduin ulos, jossa tajusin nopeasti, että tämän tietyn kaupungin alueella, jossa olin, oli paljon “huomaamattomia” jätkiä, jotka vain etsivät lounasaikaan “mitä tahansa”.

Yksi näistä kavereista löi minua, yksinkertaisella “hei”. Hänen profiilissaan luki kuten monissa muissakin, vain vartalokuva ja kyky haluta vain runkata toisen kaverin kanssa ja siinä kaikki. Hän näytti minulle kasvokuvansa, ja pari minuuttia myöhemmin hän pysähtyi käymään.

Kun ollaan tekemisissä tällaisten heteromiesten kanssa, oli isä tai ei, on olemassa hallinnan elementti, joka molemmilla ihmisillä on tässä skenaariossa, joka voi todella toimia riippuen siitä, miten kortit pelataan. Hän esimerkiksi kertoi minulle, että hän tykkäsi vain laittaa kädet toistensa päälle, mutta nautti myös siitä, että häntä katsottiin. Pelasin sitä edukseni kehumalla hänen kehoaan ja lisäosaansa, mitä hän arvosti, mutta en ylittänyt rajalinjaa, jotta istuntomme muuttuisi enemmän kuin hän halusi, jolloin hänen kontrollinsa pelasi.

Yhteisen aikamme aikana oli paljon hienoa antamista ja ottamista. Hän piti vartalokarvoituksestani, mutta ei koskenut minuun lainkaan lukuun ottamatta joitakin “frottage” välillämme. Viisitoista minuuttia myöhemmin olimme molemmat “valmiita”.

Ennen kuin hän lähti, aloitimme keskustelun elämästä ja urastamme, mutta se tuli aidosta paikasta. On ollut niin monta kertaa, kun on joutunut käsittelemään satunnaisen seurustelun kiusallisia jälkiseuraamuksia, joissa kaverin tai sinun on pakko pukeutua ja yrittää päästä pois sieltä ASAP, ellei kemiaa ole ollut. Tällä kertaa ei ollut mitään kemiaa sillä tasolla, mutta koko kokemuksessa oli jotain, joka kuulosti molemminpuoliselta kunnioitukselta sitä kohtaan, mitä toinen halusi, kohteliaisuuksien vaihtaminen ja matkalle lähteminen. Luulenko, että tapaan miehen vielä joskus? En, mutta se muutti ehdottomasti ajatukseni siitä, että tapailisin “heteromiestä”.

Tällaiset kaverit eivät ole homoja tai bi, heillä on vain tarpeita. Tarpeita, joita ei ehkä tyydytetä kotona, tai heillä on jokin kinkki, jota he haluavat purkaa, mutta se ei automaattisesti heitä heittele homojen joukkoon vain siksi, että he haluavat esitellä näitä. Tämä ei päde kaikkiin, mutta uskon homomiehenä tässä tilanteessa, että on parempi vain nauttia siitä, mitä vaihdettiin, eikä analysoida liikaa sitä, kuka henkilö todella on tässä kaikessa.

Jos se on molemminpuolista, yhteisymmärrykseen perustuvaa ja kaikki lähtevät pois pitäen hauskaa, miksi tuomita?

Lukijoiden valinta