Kytkennät minun hetero kämppikseni kanssa –

roommate

Minä (Jordan) ja Jason olemme asuneet yhdessä noin kaksi vuotta. Hän on mahtava kämppis. Siisti, hiljainen, maksaa laskut eikä syö kaikkea ruokaani. Se on aika hienoa. Jason on hetero ja minä olen homo. Hän suhtautuu siihen täysin rauhallisesti ja itse asiassa tukee sitä!

Minä ja Jason tapasimme kämppäkaveri netissä, ja kun tapasimme hänet henkilökohtaisesti, me tapasimme heti. Hän oli mukava kaveri, mahtava persoonallisuus, söpöt kasvot, hyvä vartalo ja osasi pukeutua hyvin. Hän oli noin 180 cm pitkä ja hän kävi usein kuntosalilla. Hänellä oli sotkuiset ruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Erittäin söpöt ja pehmeät kasvot. Olin selvästi viehättynyt hänestä, mutta en koskaan halunnut tehdä hänestä oloaan epämukavaksi.

Olen 6” kunnossa, mutta voisin käydä enemmän salilla ja syödä vähemmän pizzaa. Minulla on vaaleat hiukset, siniset silmät ja myös pehmeät kasvot. Olen mielestäni söpö, ja muutkin pojat ovat sanoneet niin.

Eräänä iltapäivänä, kun Jason oli töissä, olin yksin kotona ja tiesin, että minulla oli aikaa ennen kuin hän tuli kotiin, joten päätin olla hieman seikkailunhaluinen. En yleensä kulje alusvaatteissa, mutta tänään halusin. Laitoin lempikalsarini (kirkkaanvihreät spandex-alushousut.) ja tehtyäni joitakin asioita ympäri taloa tunsin, että oli hyvä aika runkata. Koska olin jo alusvaatteissani ja tunsin itseni seikkailunhaluiseksi, ajattelin vain runkata olohuoneen sohvalla. Ja niin tein. Se oli mahtavaa, televisio kovalla, minä vapaasti runkkaamassa, kukaan ei kuullut tai nähnyt minua….. Sitten kuulin autotallin oven avautuvan. Paska paska paska paska paska paska. Sammutin nopeasti television piilotin voiteen ja laitoin nenäliinat takaisin sinne, missä niiden pitäisi olla.

Jason kävelee sisään autotallin ovesta.

Jason- Mitä kuuluu Jordan päätin lähteä töistä aikaisin, mennäänkö syömään? Ennen kuin vastaat… kerro miksi sinulla on vain alusvaatteet päälläsi.

Oli selvää mitä olin tekemässä, mutta ehkä hän ei tajunnut.

Olin juuri vaihtamassa vaatteita, mutta oli kotoisa olo, joten päätin jäädä niihin, koska et ollut kotona, mutta tässä sinä olet. Rehellisesti sanottuna minua nolottaa.

Jason- Älä ole. Teen samaa, haha.

Minä- No hitto, en välitä vaikka kävelisit alusvaatteissasi, kun olen kotona.

Jason- Oikeasti??? Miksi en tiennyt tätä aiemmin?

Hän menee huoneeseensa, riisuu bokserit ja paidan ja tulee ulos huoneestaan, kun minä olen nyt sohvalla.

roommate
lähde

Jason- Meidän olisi pitänyt tehdä tätä jo kauan sitten. Se on niin vapauttavaa!

Minä- siksi teen sitä! Olisin huolissani, että tuntisit olosi epämukavaksi, joten en koskaan ottanut sitä puheeksi.

Jason – Sepä mukavaa. Mitä meidän pitäisi tehdä?

Minä… Laitan ruokaa valmiiksi, ellet halua hakea jotain?

Jason- Tiedätkö mitä, jäädään illaksi kotiin, katsotaan elokuva ja tilataan pizzaa.

Minä… Kuulostaa mahtavalta!

Joten katsomme elokuvan, syömme pizzan ja olemme molemmat puolialasti. Se on aika mahtavaa. Rakastan tätä. Mutta sen sijaan, että olisin valvonut ja nauttinut siitä, – Nukahdin sohvalle Jasonin viereen elokuvan ajaksi. Heräsin siihen, mitä luulin runkkaamisen ääneksi. Ajattelin itsekseni. “Onko Jason runkkaamassa vieressäni sohvalla?” Avaan hieman silmäni toivoen, ettei hän huomaisi, ja näen hänet toisella tuolilla juuri runkkaamassa itseään samalla kun hän katselee puhelintaan. Se on todella kuumaa. Hänellä on mahtava kalu, 7 tuumaa, sileä ja vähän karvoja. Lisäksi se kaartuu hieman. Rakastan sitä.

Ajattelen itsekseni: “Tämä on minun tilaisuuteni yrittää tehdä liike. Olen nyt tarpeeksi kiimainen, tehdään se.”

Minä herään.

Minä- Jason, runkkaatko sinä????

Jason – Voi hemmo, luulin että nukuit! Vittu tämä on noloa.

Minä- Ei se haittaa, älä huoli siitä, lopeta vain, niin menen huoneeseeni. Paitsi jos sopii, että jään tänne. Minulla on todella mukavaa.

Jason… Kyllä kai. Älä vain katso.

Minä… Totta kai! Mutta näytä ensin mitä katsot.

Hän näyttää minulle videon, jossa erästä kaveria, jolla on valtava mulkku, otetaan syvään kurkkuun. Se näyttää aika hyvältä.

En halua olla outo, mutta haittaako sinua, jos runkkaan sitä kanssasi? Voimme katsoa sitä isolta kankaalta.

Jason… Tiedätkö mitä? Toki. Tehdään hulluksi.

Niinpä teemme. Ja noin 5 minuuttia sen jälkeen en voi muuta kuin katsoa, kun Jason runkkaa. Se on niin kuumaa. Sitten hän huomaa, että tuijotan.

Jason – Pidätkö siitä mitä näet? Haha.

Minä- Anteeksi mies, olin hajamielinen. Olet vain niin iso! Haha Lyön vetoa, että naiset pitävät siitä.

Jason- Niin pitävät! Et ole pieni mies, näyttää siltä, että sinulla on myös kiva kalu. (Olen 6 in ympärysmittainen, sileä, hieman puskainen ja suora seisova kalu)

Minä- Kiitos mies? Haha luulin että olet hetero.

Jason- Olen, mutta tämä on saanut minut ajattelemaan toisin.

Tämä on varmasti minun tilaisuuteni.

Minä- Jos se ei ole liian outoa sinulle, voin auttaa sinua lopettamaan ja se auttaa sinua miettimään, haluatko kokeilla olla miesten kanssa?

Jason… Tiedätkö mitä? Olemme menneet näin pitkälle. Miksi ei?

Joten menen hänen luokseen, käsken hänen nousta seisomaan, menen polvilleni, tartun hänen valtavaan kyrpäänsä ja nuolen sitä palleista päähän ja hän vapisee ja sylkee tämän ulos “ooohhhhh Joooordan tuo on mahtavaa” joten alan hitaasti silittää häntä, hänellä on silmät kiinni, hengittää raskaasti muutaman minuutin jälkeen pysähdyn ja kysyn häneltä, että sopiiko jos imisin häntä. Hän nyökkää täydessä nautinnossaan. Sain hänet. Tartun hänen kaluunsa ja työnnän sen suuhuni. Se on parempi kuin luulinkaan. Tunnen hänen sykkivän suussani ja nautin tästä, kuten hänkin. Tartun hänen pieneen kuplapyllyynsä ja puristan sen niin pitkälle suuhuni kuin pystyn. Jason mutisee “luulen, että tulen pian laukeamaan”, joten pysähdyn hetkeksi, nuolen sormeani ja hetken kuumuudessa imen kovempaa, tunnen hänen jännittyvän ja työnnän sormeni hänen perseeseensä. Hän vittu TULI. Hän huokaili todella kovaa, hänen jalkansa kramppasi ja pumppasi noin 3-4 köyttä suuhuni , vedän hänet pois suustani ja hän ampuu vielä muutaman köyden kasvoilleni ja leukaani. Kun hän vihdoin lopettaa cumning hän katsoo alas, kun olen edelleen polvillani, pehmeä hymy, suihinotto silmät ihaillen häntä, ja kasvoni on roiskunut hänen kuuma sperma.

Minä- No mitä pidit siitä? Pehmeän flirttailevaan sävyyn

Jason- Se oli mahtavaa. En ole vähään aikaan päässyt noin kovaa. Haluatko, että saan sinutkin laukeamaan?

Minä- Vain jos haluat, ei paineita.

Jason- Haluan yrittää. Luulen, että se olisi mielenkiintoinen kokemus.

Minä- Hyvä valinta vinkkaa, mihin haluat minut?

Jason- Istu sohvalle, se on helpointa. Mutta anna kun haen sinulle rätin tai jotain, jolla voit puhdistaa spermani kasvoiltasi.

Hän hakee minulle rätin, kastelee sen lämpimällä vedellä ja puhdistaa minut. Se on niin suloista ja aistillista. En voi uskoa, että tämä tapahtuu. Näen Jasonista aivan uuden puolen ja rakastan sitä.

Jason polvistuu

Jason- Miten teen tämän? Aloitanko vain runkkaamaan sinua?

Minä- Joo! Tee vain niin kuin sinusta tuntuu hyvältä.

Pojat ovat luonnonlahjakkuuksia. Hän alkaa hitaasti runkata minua ja imee kevyesti pallejani. Tekee sitä hetken aikaa, sitten vain runkkaa minua ja kysyy, tulenko pian. Sanoin hänelle, että ilmoitan hänelle, kun olen todella lähellä. Hän nyökkäsi ja sanoi: “Aion imeä sitä, kerro minulle, jos tämä tuntuu hyvältä” Sanoin hänelle, että tee vain niin kuin hän haluaisi, että hänelle tehdään.

Jälleen kerran. Luonnollinen. Hän bobbaa, käyttää kieltään, leikkii palleillani. Hän saa minut pian laukeamaan. Tunnen, että se alkaa olla lähellä, joten sanon sen hänelle, ja sitten hän ottaa minut syvään kurkkuun, ottaa minut pois suustaan, käskee minua nousemaan ylös, joten teen niin, ja hän tekee aivan kuten minä tein. Tarttuu perseeseeni, nuolee sormensa ja laittaa minut takaisin suuhunsa. Se oli taas niin lämmin ja olin niin hetkessä etten pystynyt ajattelemaan selkeästi. Olin aikeissa ottaa suihin. “Jason, minä laukean!” Hän työnsi sormensa perseeseeni, pakotti minut edelleen kurkkuunsa ja minä räjähdin. Tunsin, kuinka köydet ampuivat hänen kurkkuunsa ja suuhunsa. Hän ei ollut valmis eikä kestänyt sitä. Joten hän yskii, veti minut ulos, kun olin vielä tulossa ja sain sitä hänen päälleen ja hänen kasvoilleen. Se oli aika hauskaa. Yritän saada tasapainon ja haen hänelle vettä, ja kun palaan, huomaan, että hänen kasvonsa ovat lyöty punaiset, spermalla peitetyt ja hän on niin tyytyväinen. Se on niin söpöä.

Jason- Se oli hullua, teinkö hyvin?

Minä-Joo sanoisin niin. Tykkäsitkö tehdä sen?

Jason- Tavallaan, se kesti liian kauan. Mutta kaiken kaikkiaan hyvä kokemus! Meidän täytyy kokeilla sitä toisen kerran.

Minä- Kuulostaa hyvältä. Olen väsynyt, joten menen nukkumaan. Hyvää yötä!

Jason – Nukutaanko yhdessä? Haluaisin halata nyt.

Minä- Joo, totta kai!

Niin me teimme. Nukuimme sängyssäni, hänen käsivartensa minun vartaloni päällä, takapuoleni painautui tiukasti hänen jalkoväliään vasten, tunsin oloni turvalliseksi, lämpimäksi ja mukavaksi.

Jason ja minä olemme taas koukussa. Mutta säästän sen tarinan toiseen kertaan.

Lukijoiden valinta