Homo tulee ulos ja tunnustaa tunteensa heteroystävälleen, tämä reagoi parhaalla mahdollisella tavalla.

gay life

“Ehkä olen homo, mutta en ole koskaan saanut tilaisuutta ilmaista sitä? En todellakaan tiedä. Minusta tuntuu, että olen sen velkaa hänelle, että ainakin yritän tätä suhdetta.

Kun homo on kaapissa ja alkaa tuntea tunteita parasta ystäväänsä kohtaan, hänelle paljastuminen voi olla maailman pelottavin asia.

Mutta onneksi eräs heteromies reagoi siihen parhaalla mahdollisella tavalla.

Homo tulee ulos (ja myöntää tunteensa)

Redditiin kirjoittanut 20-vuotias sanoi: “Olen tuntenut hänet siitä asti, kun olimme kuusivuotiaita. Olemme super läheisiä toisillemme, en muista milloin viimeksi emme olisi puhuneet toisillemme joka päivä.

“En koskaan uskonut 14 vuoden ystävyytemme aikana, että hänellä olisi tunteita minua kohtaan, kun ottaa huomioon, ettei hän ole koskaan ilmaissut olevansa kiinnostunut pojista.

Sanoisin, että ystävyytemme on paljon keskimääräistä koskettavampi. Halailemme ja koskettelemme toistemme olkapäitä säännöllisesti. Olen maannut hänen kanssaan ennenkin lukion yökyläilyjen aikana mitä viattomimmalla ei-homoseksuaalisella tavalla.

Mutta sitten hänen ystävänsä kertoi hänelle.

‘Tämä on minulle täysi shokki. Olen sanaton, en tiedä mitä tehdä. Rakastan häntä, hän on aina ollut minulle kuin veli. En halua menettää häntä, hän merkitsee minulle paljon. Olen saanut niin paljon onnellisia muistoja hänen kanssaan”, hän sanoi.

“Olemme kokeneet niin paljon paskaa yhdessä. Muistan, että melkein kuolin umpilisäkkeen tulehdukseen. Hän jätti koulupäivän väliin ja tuli tapaamaan minua sairaalaan, itkimme yhdessä ja lohdutimme toisiamme.

“Tiedän, ettei suhteemme ole enää koskaan entisensä sen jälkeen, kun hän tunnusti minulle. Tuntuu vitun kamalalta tietää, että paras ystäväni rakastaa minua tavalla, jota en voi rakastaa takaisin.

‘Minusta tuntuu, että olen sen hänelle velkaa, että edes yritän tätä suhdetta’

Hän sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, miten käsitellä asiaa, ja hän jopa harkitsi parisuhdetta.

‘En halua menettää häntä, mutta tiedän myös, että on julmaa viedä hänet suhteeseen’, hän sanoi.

‘Tällaiset ystävyyssuhteet ovat kerran elämässä, eikö niin? Tarkoitan, että voisin kokeilla sitä hänen kanssaan. En ole koskaan ollut vastenmielinen homoutta kohtaan, se on vain jotain, mitä en ole koskaan ajatellut ennen.

En todellakaan tiedä, voimmeko pitää suhteemme. Haluan niin kovasti, mutta tiedän, miten helvetin tuskallista hänelle on, kun joku, jota hän on rakastanut koko ikänsä, ei vastaa hänen tunteisiinsa vastavuoroisesti.

Ehkä olen homo, mutta en ole koskaan saanut tilaisuutta ilmaista sitä? En todellakaan tiedä. Minusta tuntuu, että olen sen velkaa hänelle, että ainakin yritän tätä suhdetta.

“En todellakaan voi nähdä itseäni jättämässä häntä pois elämästäni. En tiedä, millaista on elää tällä planeetalla ilman häntä.

Lukijat antavat neuvoja

Kommentoijat kysyivät, onko hän tutkinut tunteita miehiä kohtaan.

‘Olen katsonut homopornoa ennenkin, suhtaudun siihen välinpitämättömästi’, hän sanoi, mutta päätti lopulta: ‘Minua viehättävät naiset 100-prosenttisesti’.

Lopulta lukijat kehottivat, ettei puhuisi itseään seksisuhteeseen, vaan tekisi kaikkensa jatkaakseen ystävyyttä.

Miten puheet sujuivat?

‘Puhuimme asiasta viimein eilen. Ensimmäinen asia, jonka kerroin hänelle, oli, että hänen seksuaalisuutensa ei vaikuta millään tavalla ystävyytemme, ja että rakastan häntä edelleen kuin veljeä. Kerroin hänelle, että minulla ei ole samoja tunteita häntä kohtaan kuin hänellä minua kohtaan’, redditor kertoi päivityksessä.

‘Hän sanoi tietävänsä, etten ole homo, mutta hänen oli vain saatava se pois rinnastaan. Hän kertoi, että ystävyytemme oli hänelle arvokkaampaa kuin mikään muu maailmassa ja että hän halusi pitää sen sellaisena”.

“Kysyin häneltä, tarvitsiko hän aikaa erossa minusta käsitelläkseen tunteitaan, ja hän sanoi, että hän oli täysin sinut sen kanssa, etten vastannut hänen tunteisiinsa, ja että hän odotti sitä joka tapauksessa.

“Hän sanoi, että se oli vain jotain, mitä hänen piti tehdä avautuakseen vihdoin. Sanoin hänelle, että olin erittäin iloinen siitä, että hän tuli ensin minulle ja että tukisin häntä kaikin tavoin.

“Uskon, että hänen tunnustuksensa on vahvistanut suhdettamme

Hän lisäsi: “Olen erittäin ylpeä ystävästäni, uskon, että hänen tunnustuksensa on vahvistanut suhdettamme.

“Olemme puhuneet toisillemme eilisestä lähtien, ja hän on edelleen sama ihminen, jonka olen tuntenut 14 vuoden ajan”. Hänen homoseksuaalisuutensa ei ole tehnyt ystävyydestämme hankalaa tai mitään.

“Hän sanoi, että hän alkaa ensi viikosta lähtien olla mukana homoyhteisössä. Olen niin onnellinen ja ylpeä hänestä. Toivottavasti hän löytää miehen, joka antaa hänelle ansaitsemansa rakkauden.

“Minulla ei ole aavistustakaan, miksi alkuperäisessä viestissäni ajattelin, että ystävyytemme loppuisi. 14 vuotta kestänyt ystävyys ei lopu vain tällaisesta syystä.

“Olen niin helvetin onnellinen siitä, miten tämä tilanne päättyi. Se oli melkeinpä paras mahdollinen skenaario.

Lukijoiden valinta