Heteromies pelkää olevansa homofobinen homokämppikselle, huomaa rakastuneensa häneen

gay kiss

Juonenkäänne: käy ilmi, että minulla ei ole mitään ongelmaa Alexin suudellessa miehiä, jos hän suutelee minua.

Olemme melko varmoja, että tämä tarina on paljon parempi kuin mikään romanttinen komedia, mutta tuomitse itse!

Tämä heteromies, jota kutsumme Mikeksi, on ollut Alexin kämppäkaveri vuoden ajan. Kun Alex kertoi Mikelle olevansa homo, tämä suhtautui siihen täysin myönteisesti. Mutta sitten kun Alex alkoi tuoda miehiä kotiin… Mike alkoi ärsyyntyä, pahoittaa mielensä ja inhota.

Redditissä hän kirjoitti: “Ensinnäkin haluan sanoa, etten ole koskaan ennen pitänyt itseäni syrjivänä. Minulla oli homoystävä lukiossa, ja selvisimme yhdessä vaikeista ajoista, enkä koskaan tuntenut oloani oudoksi siitä, että hän tapaili miestä. Tämä kaikki tulee siis tyhjästä.

“”Alex” on ollut kämppikseni vuoden ajan, ja tiesin aika lailla etukäteen, että hän on homo. Jossain vaiheessa meistä tuli sen verran ystävällisiä, että pystyimme jopa vitsailemaan siitä, eli joskus hän teeskenteli flirttailevansa minulle ja minä teeskentelin flirttailevani takaisin. Olen hetero, ja hän tietää sen, mutta en tunne hänen flirttailustaan uhkaa, ja hän sanoo, että useimmat heteromiehet tuntevat niin.

“Ongelmat alkoivat tästä: Alex tuo joskus miehiä kotiin. Aluksi ajattelin, että se ei haittaa minua, koska minulle ei todellakaan kuulu, kenen kanssa hän makaa. Hän on yleensä sen verran hienotunteinen, etten näe tai kuule mitään, mitä en haluaisi nähdä tai kuulla keneltäkään muulta, mutta jostain syystä olen alkanut tuntea oloni oudoksi, jos edes näen hänet muiden miesten kanssa.

En tiedä, milloin se alkoi, mutta yksi kerta, joka jäi mieleeni, oli se, kun tulin kotiin ja näin hänen ja jonkun miehen pussailevan sohvalla. En osaa kuvailla, miltä sen näkeminen tuntui, paitsi että hetken ajan tunsin oloni niin pahaksi, että luulin oksentavani. Alex oli nolona (hän ei uskonut, että palaisin vähään aikaan), mutta sanoin hänelle, että ei se mitään, koska minäkin olin nolona.

Minusta tuntui pahalta, että olin niin inhottava kuin olin, koska minulla ei ollut MITÄÄN hyvää syytä saada sellaista reaktiota. Ajattelin, että ehkä he vain yllättivät minut ja siksi reagoin niin voimakkaasti, mutta kävi ilmi, että se ei ollut kertaluonteinen juttu. Sen jälkeen joka kerta kun hänellä on joku kaveri kylässä (ei niin usein, mutta aina silloin tällöin) alan tuntea itseni paskaksi ja toivon, että se kaveri lähtisi, enkä voi lakata ajattelemasta, mitä nämä kaverit ovat voineet tehdä hänelle, vaikka en halua kuvitella sitä. Se saa minut todella epämukavaksi ja ällöttäväksi. Ja nämä ovat vain tyyppejä, joiden kanssa hän pelleilee, en tiedä mitä tekisin, jos hän päätyisi saamaan oikean poikaystävän.

Alex on alkanut huomata sen, ja se vaikuttaa ystävyyteemme. Eräänä päivänä tulin kotiin juuri kun joku kaveri oli lähdössä, ja kaveri yritti olla kohtelias minulle, mutta minä päädyin olemaan hänelle töykeä (en muista mitä sanoin, mutta se oli todella selvää, että olin vihainen). Kun kaveri lähti, Alex kysyi minulta, miksi olin kusipää. En tiennyt mitä sanoa, mutta sitten hän kysyi, onko minulla jotain sitä vastaan, että hän makaa muiden miesten kanssa. Sanoin, että en. Jostain syystä se suututti häntä enemmän, ja hän sanoi, etten voi valittaa, koska minulla oli tapana tuoda panokaverini tänne, ja hänen oli pakko nähdä, kun olin joskus hellä tämän kanssa. (Olin FWB-tilanteessa erään tytön kanssa minun ja Alexin yhdessä asumisen alkuaikoina, mutta lopetin sen muutaman kuukauden jälkeen enkä ole sen jälkeen tehnyt mitään kenenkään kanssa). Olin hänen kanssaan samaa mieltä ja sanoin, että minulla oli vain huono päivä enkä välitä kenen kanssa hän makaa, mutta hän näytti enemmänkin järkyttyneeltä ja kertoi menevänsä ystävänsä luokse rauhoittumaan. Sanoin, että okei. Kun hän oli jostain syystä lähdössä, hän sanoi rennosti: “ja sinullehan ei haittaa, jos makaan hänen kanssaan, kunhan teen sen hänen luonaan enkä meidän luonamme?”. Tai jotain sinne päin. Sanoin hänelle, ettei minulle kuulu, mitä hän tekee jonkun toisen luona, mutta kun hän sanoi tuon, tunsin itseni pahoinvoivaksi enkä voinut lakata ajattelemasta sitä.

gay roommate‘Hän ei tullut paikalle myöhemmin samana iltana, vaikka hänen piti olla minun ja siskoni kanssa. Hän ei ole koskaan ennen jättänyt minua pulaan, ja se sai minut tuntemaan itseni paskaksi, mutta osittain se oli minun syytäni, koska sain hänet tuntemaan, että tuomitsin hänet siitä, että hän makasi poikien kanssa. Nyt hän käyttäytyy kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta olen huolissani siitä, että saatan sotkea asiat, jos se tapahtuu uudelleen. Haluan pitää hänet ystävänä, mutta hän loukkaantuisi, jos tietäisi, että aina kun ajattelen häntä muiden miesten kanssa, se inhottaa minua.

‘Miten käsittelen tätä asiaa? En ole koskaan ollut homofobinen, mutta olen yhtäkkiä kehittänyt jonkinlaisen homofobian, jossa pelkkä ajatus kämppikseni seksielämästä saa minut tuntemaan oloni epämukavaksi. Enkä reagoi näin muihinkaan homoihin, vaan vain Alexiin. En tiedä tarkoittaako tämä sitä, että olen sinut homojen kanssa vain niin kauan kuin en asu heidän kanssaan vai mitä. Onko kellään muulla kokemusta tästä? Haluan päästä yli itsestäni ja lopettaa tämän, mitä ikinä tämä onkin, mutta jos en pysty siihen, minun on lähdettävä, koska en halua satuttaa Alexia, ja jos jään tänne ja tuomitsen häntä automaattisesti hänen elämäntyylinsä vuoksi, niin tulee käymään.

‘tl;dr: Kämppäkaveri on homo, minä en ole, mutta luulin, että olin kunnossa sen kanssa, että hän on homo, kunnes tajusin, että tunnen itseni surkeaksi, kun näen hänet muiden miesten kanssa, ja se on alkanut vaikuttaa ystävyytemme. Miten käsitellä tätä / lopettaa mulkkuilu?

Eräs Redditor kysyi: “Oletko varma, että tuo outo tunne ei ole mustasukkaisuutta…? Tarkoitan, että tämä tuntuu pyörivän vain Alexin ympärillä erityisesti.”.

Ja Mike vastasi: “Ajattelin sitä, mutta en tiedä, mistä minun pitäisi olla mustasukkainen. Hänellä on varmasti aktiivisempi seksielämä kuin minulla, mutta se, että reagoi näin johonkin sellaiseen, tuntuu todella oudolta ja järjettömältä.

Redditor vastasi: “Joo, ajattelin, että ehkä et pidä siitä, että näet Alexin muiden ihmisten kanssa, koska haluat hänen huomionsa itsellesi”?

‘Sinä päivänä, kun tein postauksen, tapasin siskoni Lauran [24F] ja näytin hänelle postauksen. Hän luki koko jutun ja kutsui minua unohdetuksi pähkinäksi ja sanoi, että kuulostaa siltä, että olen ihastunut Alexiin. Samaan johtopäätökseen jotkut teistä tulivat alkuperäisessä viestissä.

‘Joka tapauksessa hän puhui minulle asiaa ja vahvistimme, etten olekaan niin hetero kuin luulin olevani. Hän myös huomautti alkuperäisessä viestissäni olevasta asiasta, jossa sanoin, että mitä enemmän yritin vakuuttaa hänelle, ettei minua haittaa, kenen kanssa hän makaa, sitä enemmän hän hermostui. Myös: miten hän toi vanhan FWB-tilanteeni siihen mukaan. Ajattelin vain, että hän oli ymmärrettävästi vihainen minulle, koska olin kusipää, mutta Lauran mielestä se kuulosti siltä, että ehkä Alex halusi minun olevan mustasukkainen? Siirryimme siitä aiheesta kuitenkin aika nopeasti eteenpäin, koska en oikein pystynyt käsittelemään sen seurauksia, kun olin JUURI alkanut ymmärtää, että pidän tästä kaverista.

Seuraavat päivät istuin lähinnä perseelläni yrittäen ymmärtää kaikkea. Pelkäsin, että pilaisin ystävyytemme ja menettäisin hänet, mutta vielä enemmän pelkäsin, että saattaisin vain antaa tämän mennä ohi sanomatta mitään ja sitten hän saisi poikaystävän ja minun pitäisi nähdä hänet toisen miehen kanssa… jne. Koska jos niin kävisi, minun olisi luultavasti joka tapauksessa lopetettava suhteemme, koska kuten olemme todenneet, en ole hyvä käsittelemään sitä, että hän on muiden miesten kanssa.

‘Olisin ehkä voinut suunnitella sen paremmin, mutta kerroin hänelle. Heti Tarantino-maratonin jälkeen, jos jotakuta kiinnostaa, sillä mikään ei ole niin romanttista kuin graafinen väkivalta. Kerroin hänelle, että olen ollut mulkku, koska olin mustasukkainen. En usko, että hän ymmärsi, mitä tarkoitin, koska hän vain nauroi hieman ja sanoi, ettei minun tarvinnut olla mustasukkainen, koska eihän minulla olisi mitään vaikeuksia löytää ihmisiä, jotka makaisivat kanssani. En tiedä miten selitin, se on sumeaa. Onneksi hän näki, miten hermostunut olin, joten hän tiesi, että olin tosissani.

“Me puhuimme. Lyhyesti sanottuna: kaikki se flirttailu oli todellista, mutta Alexilla ei ollut mitään toivoa siitä, että se menisi pidemmälle, koska minä olin tietämätön “hetero” kaveri. Joten hän on yrittänyt päästä minusta yli. Hän nauroi todella kovaa, kun kerroin hänelle siitä, miten luulin mustasukkaisuuttani homofobiaksi, ja hän kiusasi minua sanomalla, ettei olisi ikinä odottanut minun olevan mustasukkaista tyyppiä. Sitten taas me molemmat päädyimme nauramaan paljon hermostuneisuudesta ja kiusallisuudesta. En ole koskaan ennen nähnyt häntä sellaisena, sillä hän on yleensä aika itsevarma. Lopulta sovimme, että ehkä kokeilisimme jotain, ja suutelimme. En ole koskaan ennen suudellut ketään, jolla on parta, joten… mielenkiintoinen kokemus, mutta myös todella hyvä. (Juonenkäänne: kävi ilmi, että minulla ei ole mitään ongelmaa sen kanssa, että Alex suutelee miehiä, jos hän suutelee minua).

“Sen jälkeen olemme tavallaan päässeet helpommalla koko deittihommassa, luulisin. Tiedän, että täällä suhtaudutaan varovaisesti kämppissuhteisiin, ja ymmärrän miksi, mutta tähän mennessä se on ollut hienoa. Meillä oli ensimmäiset kunnon treffit viime viikonloppuna, ja ne olivat uskomattomat, vaikka ne olivatkin vähän oudot, koska olemme tehneet sen jo tuhat kertaa, ja tällä kertaa asiayhteys oli uusi. Kotona teemme edelleen normaaleja juttujamme, mutta joskus olemme hajamielisiä. Eilen illalla melkein poltin illallisen, koska minun piti suudella häntä ja me vähän innostuimme, haha. Otamme koko seksijutun kuitenkin hitaasti, koska en ole koskaan ennen tehnyt mitään toisen miehen kanssa.

“Olen hieman huolissani siitä, miten paljastun perheelleni ja muille ystävilleni, varsinkin kun tämä on minulle melkein yhtä uutta kuin heille. Vanhempani ovat hyvin ennakkoluulottomia ja äitini rakastaa erityisesti Alexia. Mutta isäni puolelta löytyy myös konservatiivisempia perheenjäseniä, ja voin jo kuvitella, että he syyttävät Alexia siitä, että hän on tehnyt minusta homon. He voivat olla myös aika rasistisia (Lauran poikaystävä on latino, joten hän tietää siitä kaiken) ja Alex on sekarotuinen. Sitä pitää kai miettiä pitkällä tähtäimellä. Alex on sanonut, ettei hän odota minun hyppäävän kaapista ulos heti, mutta jos päädymme kutsumaan itseämme pariskunnaksi, en aio pitää häntä salassa tai mitään.

Joten… me yritämme. Enkä ole homofoobikko, eikä kukaan tarvinnut terapiaa. Rehellisesti sanottuna, en muista milloin viimeksi olisin ollut näin onnellinen, enkä olisi ikinä odottanut tätä, kun tein sen ensimmäisen viestin. On hyvä, että jotkut teistä huomasivat todellisen ongelman ja yrittivät saada sen minulle selväksi, vaikka olin tietämätön pähkinä, joten… kiitos, kaverit.

Maailman hauskin itsetuntemus? “Juonenkäänne: kävi ilmi, ettei minulla ole mitään ongelmaa sen kanssa, että Alex suutelee miehiä, jos hän suutelee minua.

Miten ihanaa.

Lukijoiden valinta