Heteromiehet paljastavat homoimman kokemuksen, jonka he ovat koskaan kokeneet

gay

Siitä tulee todella, todella homoa

Heteromiehet ovat paljastaneet homoimmat kokemuksensa, joita he ovat koskaan kokeneet, ja ne ovat aika eroottisia.

Tässä valikoima suosikkejamme Redditistä:

Olin uimassa ystäväni kanssa järvessä täpötäydellä rannalla. Hän tarttui kaluuni ja sanoi “hups, kala”. En koskaan kysynyt häneltä, miksi hän teki sen.’

‘Henkilökohtaisen kokemuksen perusteella merijalkaväkeen liittyminen on suunnilleen homoisin asia, jonka voit tehdä.

“Paras ystäväni ja minä molemmat voitimme/hävisimme homokanalassa.

giphy“Opiskeluaikana eräs miesystäväni ja eräs tyttöystäväni pitivät toisistaan, mutta pelkäsivät liikaa ryhtyä toimeen. He juttelivat eräänä iltana kun olin humalassa, kastoin hänet takaisin ja suutelin häntä, sitten tuijotin tyttöä silmiin ja sanoin “näetkö kuinka helppoa se oli?”!”.

“He alkoivat seurustella sinä yönä ja menivät naimisiin neljä vuotta myöhemmin.

‘Tämä tapahtui viikonloppuna sen jälkeen, kun Pokemon Go tuli markkinoille. Menin homoklubille tyttöystäväni ja muutaman hänen ystävänsä kanssa, pelasin sitä ulkona, koska joku oli pystyttänyt kaksi viehemoduulia sisäänkäynnin eteen, kun valtava ristiinpukeutuja tuli luokseni ja sanoi “haluat ympyrän olevan mahdollisimman pieni” ja sanoin “luulin, että isompi on parempi” ja hän vastasi “siksi, että olet pohjasakka” ja käveli sitten pois.

giphy“Minulla oli todella pitkä kuiva kausi sen jälkeen, kun erosin ensimmäisestä tyttöystävästäni. Ei minkäänlaista kiinnostusta naisilta. Koska olin ystävystynyt joukon homomiesten kanssa yliopistossa, tulin selvästi loogiseen johtopäätökseen: “No, jos naiset eivät saa minulta mitään, ehkä olen homo.”

“No eräänä päivänä päädyin humaltumaan erään ystäväni järjestämissä juhlissa, joka oli tunnetusti hieman… suorasukainen. Hän kutsui minut huoneeseensa ottamaan paukkuja. Toisen paukun jälkeen hän laittaa kätensä rinnalleni, katsoo silmiini ja menee suutelemaan. Aivoni menevät täyteen “mitä paskaa” -tilaan, mutta suostuin siihen kuitenkin.

“Me pussailimme, hänen kätensä hyväilivät vartaloani… eikä mitään. Ei vetovoimaa, ei halua, vain tylsyyttä. Sanoin hänelle, etten vain ollut kiinnostunut, otin oluen ja lähdin kotiin. Kävi ilmi, etten ole homo, olen vain helvetin huono naisten kanssa.

giphy“Menin baariin Ferndalessa, MI:ssä. Kaupunki tunnetaan nimellä “Fabulous Ferndale”. Kaverini oli juuri ostanut talon kaupungin rajalta. Menimme baariin suuren kaveriporukan kanssa. Lopulta minun piti käydä vessassa.

Kun pesin käsiäni, eräs kaveri tuli viereeni ja kysyi: “Menetkö tänään kotiin tyttöystäväsi vai minun kanssani?”. Olin aivan shokissa; en voinut uskoa, että hän olisi ollut niin suorasanainen. Niinpä sanoin tyhmimmän vastauksen, jonka olen koskaan antanut kysymykseen ja sanoin: “Minulla ei ole tyttöystävää”, jota seurasi nopeasti: “Siis en ole homo, se ei ole minun juttuni, siistiä, että sinä olet, mutta minä en ole, hyvä on, hei hei”, ja kävelin ulos.

“Se oli aika kiusallista.

giphy‘No… Muutama yö sitten olin mökillä 11 kaverin kanssa. Jakauma oli 50/50 poikien ja tyttöjen välillä ja kahden yön aikana kulutettiin monta litraa kovaa viinaa ja kunnioitettava määrä ruohoa. Jossain vaiheessa 6 tyttöä päätti, että he halusivat tyttöjen juttuja, joten he karkottivat meidät pojat punkasta. Koska olimme pahasti päihtyneitä, päätimme, että pitäisimme poikakeskustelua, joka muuttui nopeasti “COCKS COCKS COCKS COCKS” -lauluksi ja pallejemme näyttämiseksi toisillemme.

“Minulla oli lukiossa ystävä, joka oli yhtä kilpailuhenkinen kuin minä. Meillä oli tapana kilpailla ja tehdä kaikesta peliä. Suosikkimme oli “Distracted mario kart”. Periaatteessa valitsimme esineen ja yritimme käyttää sitä häiritäksemme toista, kun tämä pelasi kisaa mario kartilla. Se, joka ajoi pisimmälle tai oli nopein, voitti. Joskus ääntelimme kovaa, joskus ammuskelimme kilpakumppania nerf-aseilla, joskus löimme häntä nyrkkeilyhanskalla.

“Eräänä päivänä olimme molemmat aika kännissä ja aloimme pelata. se oli “anything goes” -kilpailu, joten kun minä ajoin kilpaa, hän alkoi kutittaa minua. Kun tuli hänen vuoronsa, kutittelin myös häntä, ja se jatkui näin vielä toisenkin vuoron ajan. Kun oli hänen vuoronsa kutittaa minua taas, nauroin ja sanoin hänelle, että olen immuuni hänen kutittelulleen ja voittaisin. Hän otti tämän haasteena ja yritti löytää uusia paikkoja kutittaa minua, paikkoja, joissa kumpikaan ei ollut käynyt aiemmin. Hän kurottautui jalkojeni väliin ja kutitteli reisieni sisäpuolta. Aluksi tämä tuntui todella oudolta, koska kukaan mies ei ollut koskaan ennen päässyt niin lähelle intiimiäni. Mutta sanoin itselleni, että se oli vain osa peliä, ja jätin sen huomiotta. Tätä jatkui jonkin aikaa, ja ennen kuin tajusinkaan, hän teeskenteli “kutittelevansa” sukupuolielimiäni. Kun oli hänen vuoronsa, tein saman, mitä hän teki minulle, vähän niin kuin simon sanoo -leikissä. Noihin aikoihin tajusin, että periaatteessa runkkasimme toisiamme pelatessamme peliämme, mutta se ei jostain syystä tuntunut minusta liian oudolta.

‘Pelasimme noin tunnin verran ja sammuimme sitten. Emme koskaan puhuneet tuosta illasta emmekä koskaan sen jälkeen pelanneet Mario Kartia; kumpikaan meistä ei koskaan ottanut sitä puheeksi pelatessamme, kun hengailimme yhdessä. Tämä oli 10 vuotta sitten, ja olimme molemmat 15-16-vuotiaita. Emme koskaan puhuneet siitä enää koskaan ja olemme edelleen ystäviä täysin suoraan.

giphy“Vanhempani olivat vakuuttuneita siitä, että olin homo, kun kasvoin. Menetettyäni neitsyyteni naiselle en tiennyt, voisinko pitää myös pojista. Niinpä minulla oli homoystävä ja kysyin häneltä, voisimmeko harrastaa seksiä. Pidin hänestä paljon ystävänä, ja niinpä harrastimme melko hyvää seksiä. Vaikka se tuntui fyysisesti hyvältä, se ei tuntunut lainkaan oikealta emotionaalisesti. Joten sain ihan hyvin, mutta henkisesti en vain vetoa miehiin. Olen siis hetero ja hyvin varma siitä.