11-vuotias menetti parhaan ystävänsä, koska hän on homo

teen

Eräs äiti kertoi masentavan tarinan, jossa hänen 11-vuotias poikansa menetti ystävänsä, koska tämä on homo.

Lori Duron toimi Huffington Postin vieraskirjoittajana ja kertoi tarinan 11-vuotiaasta pojastaan C.J:stä.

Lori kertoi, että hänen pojallaan C.J:llä oli ennen paras ystävä nimeltä Allie. Yhdessä lapset liittyivät yhteen meikkaamisen ja söpöistä pojista puhumisen parissa.

Asiat kuitenkin muuttuivat sen jälkeen, kun Allien vanhemmat suuttuivat siitä, että Allie luki Lorin blogia, jossa käsitellään sukupuolittuneisuutta, ja osallistuivat hänen syntymäpäiväjuhliinsa, joihin osallistui muita homoja.

Muutama päivä sitten C.J. kertoi äidilleen koulumatkalla kotiin, etteivät he enää olleet ystäviä.

“Hän vain sanoi sen. Hän sanoi, että hänen perheensä ei hengaile homojen kanssa, joten hän ei voi hengailla minun kanssani. Hän sanoi, että olen ainoa homo, jonka hän tuntee, eikä hän halua tuntea minua. Hän sanoo, että kaikki meidän ystävämme ovat nyt hänen ystäviään, koska hän on suositumpi kuin minä.”

teen

Kuten C.J.:n äiti tiivisti, Allien perhe oli ok sen kanssa, että C.J. on niin sanotusti sukupuoliluova, mutta he eivät ole ok sen kanssa, että hän on homo.

Jos joidenkin mielestä C.J. on liian nuori kutsuakseen itseään homoksi, Lori sanoo, että hänellä on oikeus sanoa tai olla sanomatta omasta seksuaalisuudestaan mitä haluaa.

“Tässä vaiheessa elämäänsä C.J. ei puhu paljon seksuaalisesta suuntautumisestaan. Hän ei ole vielä romanttinen tai seksuaalinen olento. Hän on 11-vuotias poika, jolla on paljon aikaa selvittää, keneen hän vetoaa, ja samalla hänellä on meidän ehdoton rakkautemme ja tukemme. Kun hän puhuu asiasta, hän sanoo joskus olevansa homo. Joskus hän sanoo olevansa puoliksi homo ja puoliksi biseksuaali. Joskus hän sanoo: “Minä olen vain minä!””

Niin joustavasti ja ymmärtäväisesti kuin C.J. ja Lori molemmat suhtautuvatkin C.J.:n seksuaalisuuteen ja itseilmaisuun, ystävän menettäminen otti suuren iskun C.J.:n psyykeen ja Lorin vanhemmuuteen.

Surullisen ja hämmentyneen lapsen saaminen on aina vaikeaa, mutta homofobiaan liittyvien kysymysten käsittely osoittautui Lori Duronille vaikeimmaksi tehtäväksi.

Voit lukea lisää siitä, miten hän käsitteli tilannetta ja miten C.J. voi, lukemalla artikkelin Huffington Postista.

Lukijoiden valinta