TAPAHTUMAT-osiossa esitellään hankkeen omien, sekä valtakunnallisten kulttuurilaitosten ja muiden yhteistyötahojen LHBTIQ-sisältöistä Suomi 100 -juhlavuoden toimintaa.

Tervetuloa viettämää moninaisen Suomen satavuotisjuhlaa sateenkaaren väreissä!

Tapahtumat

Ilmoita oma tapahtumasi!

Suomen satavuotisjuhla lähestyy. Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä kokoaa tälle sivulle eri puolilla Suomea järjestettäviä taide- ja kulttuuritapahtumia, jotka sisältävät ns. sateenkaariraidan.

Taide- ja kulttuuritoimijat mukaan!

Haastamme teitä taide- ja kulttuuritoimijoita mukaan toteuttamaan moninaista juhlavuotta kanssamme! Se onnistuu sisällyttämällä queer-näkökulmia tai seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin liittyviä aiheita jo muutenkin suunnitteilla olevaan ohjelmaanne.

Hankkeen tapatumasivustolla esiteltävä ohjelma voi olla esim. teemanäyttely tai perusnäyttelyyn lisätyt LHBTIQ-historiaan liittyvät aineistot ja tapahtumat tai opastukset, sateenkaarikirjahylly kirjastossa, LHBTIQ-aiheinen näytelmä tai LHBTIQ-näkökulmista rakennettu yleisötyöpaja, sateenkaariperheille suunnattu musiikkiohjelma, sateenkaarinuorten taidetyöpaja tai ohjelmayhteistyö paikallisen Setan kanssa. Ohjelman tulee myös liittyä Suomi 100 – juhlavuoden teemoihin, eli yhdessä tekemiseen sekä itsenäisen Suomen teemoihin.

Ohjelmaehdotusten deadlinet

  • kesällä tapahtuvan ohjelman DL on 31.5.2017
  • syksyllä tapahtuvan ohjelman DL on 31.8.2017
  • loppuvuoden ohjelman DL on 31.10.2017.

Miten lähetän ohjelmaehdotuksen?

Ohjelmaehdotuksia voi lähettää verkkosivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Share This