Karttaa ei ole saatavissa

Date/Time
Date(s) - 20/02/2017 - 02/04/2017
All Day

Categories


Suomi 100 – Sateenkaaren väreissä juhlistaa pian voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia julkaisemalla musiikkivideon Tero Hetero feat. Hildá – Tahdon. Videolla halutaan haastaa kaikki työyhteisöt, kaveriporukat ja yksittäiset ihmiset juhlimaan ihmisoikeuksien edistymistä Suomessa tanssimalla videota varten tehty koreografia!

Osallistu juhlintaan kuvaamalla oma tanssisi. Voit myös järjestää omalla paikkakunnallasi Tahdon-flashmobin hyödyntäen kappaletta ja koreografiaa.

  1. Opettele kertosäkeen koreografia: https://www.youtube.com/watch?v=cYvAi76D67E
  2. Laita biisi soimaan ja tanssi koko koreografia. Voit myös hyödyntää yksittäisiä liikkeitä ja luoda oma kokonaisuutesi. Kuvaa lyhyt video tai ota valokuva.
  3. Jaa videosi tai kuvasi ja haasta ystäväsi tai yhteistyökumppanisi mukaan! Käytä aihetunnisteita #tahdon ja #suomi100 tai #finland100. Lisäksi tägää Facebookissa @suomi100sateenkaarenvareissa.

 

Tahdon! -tanssihaaste 2017

Julkaistessasi kuvan tai videon varmistathan, että sinulla on kuvattavien lupa kuvan tai videon jakamiseen.

Tahdon-kappaleen sanoitukset on käännetty ruotsiksi ja pohjoissaameksi. Suomenkielisen, ruotsinkielisen tai saamenkielisen tekstityksen voi valita Youtube-videon asetuksista.

Tietoa tekijöistä

Tero Hetero feat. Hildá – Tahdon

Kappaleen tekijät ovat Niina Hartikainen, Henna Helasvuo, Hildá Länsman ja Lasse Turunen. Koreografia on Hilppa Lammen käsialaa. Videolla viittoo Silva Belghiti ja tanssijat ovat Svenska Teaternin ja Kansallisteatterin henkilökuntaa sekä teatteriryhmä Ursa Minorin näyttelijöitä. Videon on kuvannut Tomi Palsa, ohjannut Lasse Turunen ja leikannut Henna Helasvuo.

www.terohetero.fi