Kartta latautuu...

Date/Time
Date(s) - 05/10/2017
16:30 - 18:30

Location
Helsingin kaupunginmuseo

Categories


Tapahtuman järjestäjä Helsingin kaupunginmuseo
Lyhyt tapahtumakuvaus Suuren suosion saaneen Sateenkaarihistoriallisen kaupunkikävelyn uusintakierros! Kävelyllä tutustutaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen historiaan Helsingissä. Tutuiksi tulevat homomiesten suosimat ravintolat, puistot ja yleiset vessat, sekä lesbojen, homojen, bi- ja transihmisten järjestöhistoria ja ensimmäisten mielenosoitusten paikat. Lopuksi vieraillaan 1800-luvun homobilemestassa. Kaupunkikävelyllä on oppaana homo- ja lesbotutkimuksen pioneeri, tutkija ja tietokirjailija Kati Mustola.
Tapahtuman verkkosivut tai Fb-sivut http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi
Tietoja tapahtuman saavutettavuudesta Kävelykierros on esteetön.
Lisätietoja Sateenkaarihistoriallinen kaupunkikävely järjestetään Helsexinki-näyttelyn ohjelmana. Helsexinki-näyttely perustuu kaupunkilaisten omakohtaisiin kokemuksiin seksuaalisuudesta, sukupuolesta ja seksistä – ja vapaudesta valita, miten niitä toteuttaa.
Tärkeä tieto yleisölle Kävelykierroksen hinta on 15 €, ja se maksetaan kortilla tai käteisellä paikan päällä. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Sitovat ilmoittautumiset kaupunginmuseon verkkosivuilla osoitteessa www.helsinginkaupunginmuseo.fi/tapahtumat. Rankkasateen sattuessa kävely järjestetään luentona kaupunginmuseossa.